Sastāvdaļas:
1 vidējs saldais kartupelis, kubiņos
Neapstrādāta augstākā labuma olīveļļa (apsmērēšanai)
1/2 tējkarotes maltu aso piparu
4-6 tortiljas loksnes
1 glāze melnās pupiņas, vārītas, notecinātas un noskalotas zem tekoša ūdens
Laima šķēles, pasniegšanai
Jūras sāls un svaigi malti melnie pipari
Avokado-jogurta mērcei:
1/2 tase grieķu jogurta
1 mazs avokado
1/2 ķiploka daiviņa
Viena laima sula
Jūras sāls un svaigi melnie pipari
Ieteicamie piederumi:
1 mazs avokado, kubiņos
2 sīpolu lapas, sasmalcinātas
Sasmalcināts fetas siers
Svaigs koriandrs
Ražošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem un izklāj lielu cepešpannu ar cepampapīru.
2. Sajauc kubiņos sagrieztu saldo kartupeli ar olīveļļu, čili pulveri, sāli un pipariem. Izklāj uz cepešpannas un cep 20 minūtes (līdz zeltaini brūnai).
3. Pagatavo avokado-jogurta mērci: mazā virtuves kombainā sasmalcina jogurtu, avokado, ķiplokus, laima sulu un dažas šķipsniņas sāls un piparu līdz viendabīgai masai. Ja nepieciešams, papildiniet ar sāli un garšvielām.
4. Pievienojiet tortiljām savu sagatavoto mērci, ceptu saldo kartupeli, melnās pupiņas un piedevas pēc jūsu izvēles. Garšojiet ar sāli, pipariem un laima sulu.
Iznākums: 2 porcijas
Recepte: loveandlemons.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties