Veģetārs pupiņu un dārzeņu sautējums

    Šis ir pikants, bez lipekļa sautējums, kas bagātināts ar augu izcelsmes olbaltumvielām.


    Sastāvdaļas:


    2 ēdamkarotes neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
    1 mazs sīpols, sasmalcināts
    1 sarkanais paprika, bez kauliņiem un kubiņos
    2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
    1 tējkarote maltu čili piparu (pēc izvēles)
    1 tējkarote maltas ķimenes (pēc izvēles)
    1 kārba konservētu tomātu
    1 bundža sarkano pupiņu (ielieciet caurdurī un noskalojiet zem tekoša ūdens)
    1 bundža pinto pupiņu (ielieciet caurdurī un noskalojiet zem tekoša ūdens)
    1 glāze ūdens vai dārzeņu buljona
    1 glāze kukurūzas, saldēta
    ½ tējkarotes jūras sāls (pēc garšas)
    Svaigi malti melnie pipari
    1 ēdamkarote svaigas laima sulas (un šķēles pasniegšanai)

    Ieteicamie piederumi:
    Avokado, sagriež šķēlēs
    Grieķu jogurts vai skābs krējums
    Jalapeno (Chalapos pipari), sagriezti šķēlēs
    Svaigs koriandrs

    Ražošana:


    1. Lielā katliņā uz vidējas uguns sakarsē eļļu. Pievienojiet sīpolu, šķipsniņu sāls, maltos piparus un samaisiet. Cepiet, līdz sīpols ir caurspīdīgs (5 minūtes), pēc tam pievienojiet sarkanos piparus. Vāra, maisot, līdz mīksts (5-8 minūtes).
    2. Pievienojiet ķiplokus, maltu čili un ķimenes (ja lietojat). Maisiet 30 sekundes, līdz aromāts izkliedējas.
    3. Pievienojiet tomātus, pupiņas, ūdeni, kukurūzu, sāli un maltus piparus. Uzliek vāku, samazina siltumu un vāra uz lēnas uguns 25 minūtes, ik pa laikam apmaisot (līdz sautējums sabiezē).
    4. Iemaisa laima sulu un papildus garšo ar sāli un garšvielām (ja trūkst. Pasniedz ar aksesuāriem pēc izvēles. Garšīgi!


    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: loveandlemons.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties