Makaronu ēdiens ar ceptiem dārzeņiem, Indijas riekstu pesto un kazas sieru

    Sastāvdaļas:


    Dārzeņiem:
    1 mazs baklažāns, sagriezts
    1 vidējs cukini, sagriezts
    1 sarkanā paprika, sasmalcināta
    1 dzeltenā paprika, sasmalcināta
    1 sarkanais sīpols, sagriezts
    Pēc izvēles: 1 iepakojums vīnogu tomātu
    2 ēdamkarotes olīveļļas
    1 tējkarote ķiploku pulvera
    Svaigi malta sāls un pipari

    Indijas riekstu pesto mērcei:
    ⅓ tase grauzdētu vai neapstrādātu Indijas riekstu VAI 2 ēdamkarotes Indijas riekstu sviesta
    1 glāze bazilika lapas
    2-3 ēdamkarotes avokado eļļas vai olīveļļas
    ½ tējkarotes sāls
    2-3 ēdamkarotes silta ūdens

    Makaroniem:
    2 ½ glāzes makaronu pēc jūsu izvēles
    ½ glāzes kazas siera, drupināts


    Ražošana:


    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Divas lielas cepešpannas izklāj ar cepampapīru. Sadala dārzeņus un liek uz abām cepešpannām, apslaka ar eļļu (katru pa 1 ēdamkarotei), pārkaisa ar ķiploku pulveri un sāli un pipariem (pēc garšas).
    2. Sajauc dārzeņus, pēc tam vienmērīgi izklāj uz katras cepešpannas. Cep 15 minūtes, tad apmaisa dārzeņus un cep vēl 15-20 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti.
    3. Pagatavo pesto mērci. Virtuves kombaina vai lieljaudas blendera bļodā pievieno nepieciešamās sastāvdaļas: Indijas riekstus, baziliku, avokado vai olīveļļu, sāli un ūdeni. Berzē līdz biezai gludai masai. Nolikt malā.
    4. Pagatavojiet makaronus (saskaņā ar iepakojuma norādījumiem), līdz tie ir al dente (cieti). Nokāš, tad liek atpakaļ katlā. Pievienojiet arī pesto mērci, grauzdētus dārzeņus un pusi no kazas siera daudzuma. Visu lej bļodiņās un dekorē ar atlikušo kazas sieru un papildus bazilika lapiņām. Garšīgi!
    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: ambitiouskitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties