Mēs iesakām šo vegānu Indijas riekstu mērci pasniegt ar čipsiem, krekeriem, dārzeņiem vai vienkārši kā mērci vai pat sviestmaizes smērējumu!
Sastāvdaļas:
2 tases Indijas riekstu
1 ķekars kinza (noņemti kāti)
1 halapeno, kāts un sēklas izņemtas (ja vien jums nepatīk īpaši karsti!)
2 ķiploka daiviņas
2 ēdamkarotes svaigas zaļas (vai dzeltenas) citrona sulas
1/2 tase svaiga ūdens
3/4 tējkarotes sāls (vai vairāk, pēc garšas)
Svaigi malti melnie pipari
Ražošana:
1. Vispirms iemērciet Indijas riekstus 4 tasēs silta ūdens (vismaz 2 stundas). Varat arī ievietot riekstus lielā bļodā, pēc tam pievienot 4 tases verdoša ūdens un ļaut Indijas riekstiem mērcēties karstā ūdenī apmēram 45 minūtes.
2. Nosusiniet Indijas riekstus, pēc tam ievietojiet tos jaudīgā blenderī kopā ar cilantro, halapeno pipariem, ķiplokiem, citronu sulu, ūdeni, sāli un pipariem. Blendējiet, līdz izveidojas bieza mērce. Ja nepieciešams, pievienojiet vēl ūdeni un sāli.
Recepte: ambitiouskitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties