Indijas riekstu mērce

    Mēs iesakām šo vegānu Indijas riekstu mērci pasniegt ar čipsiem, krekeriem, dārzeņiem vai vienkārši kā mērci vai pat sviestmaizes smērējumu!


    Sastāvdaļas:


    2 tases Indijas riekstu
    1 ķekars kinza (noņemti kāti)
    1 halapeno, kāts un sēklas izņemtas (ja vien jums nepatīk īpaši karsti!)
    2 ķiploka daiviņas
    2 ēdamkarotes svaigas zaļas (vai dzeltenas) citrona sulas
    1/2 tase svaiga ūdens
    3/4 tējkarotes sāls (vai vairāk, pēc garšas)
    Svaigi malti melnie pipari

    Ražošana:


    1. Vispirms iemērciet Indijas riekstus 4 tasēs silta ūdens (vismaz 2 stundas). Varat arī ievietot riekstus lielā bļodā, pēc tam pievienot 4 tases verdoša ūdens un ļaut Indijas riekstiem mērcēties karstā ūdenī apmēram 45 minūtes.
    2. Nosusiniet Indijas riekstus, pēc tam ievietojiet tos jaudīgā blenderī kopā ar cilantro, halapeno pipariem, ķiplokiem, citronu sulu, ūdeni, sāli un pipariem. Blendējiet, līdz izveidojas bieza mērce. Ja nepieciešams, pievienojiet vēl ūdeni un sāli.
    Recepte: ambitiouskitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties