Sastāvdaļas:
1 glāze kokosriekstu miltu (100 grami)
1 glāze maltu mandeļu (100 grami)
1/2 tējkarotes kanēļa
šķipsniņa jūras sāls
2 ēdamkarotes šķidrā saldinātāja pēc jūsu izvēles
40 grami kakao sviesta (1/4 tase kausēta (60 ml))
3 ēdamkarotes ūdens
1 ēdamkarote biešu pulvera
1 karote kakao
Ražošana:
1. Virtuves kombainā pievieno kokosriekstu miltus, maltas mandeles, kanēli un jūras sāli. Visu sablendē līdz gludai.
2. Izkausē kakao sviestu.
3. Pievieno šķidro saldinātāju, izkausētu kakao sviestu un visu samaisa.
4. Pievienojiet ūdeni (pa vienai ēdamkarotei), līdz maisījums kļūst lipīgs.
5. Sadaliet masu trīs daļās.
6. Vienu daļu atstājiet bez piedevām, bet pārējām divām daļām pievienojiet bietes un kakao pulveri. Ja nepieciešams, pievienojiet vēl nedaudz ūdens.
7. Ar rokām veido vienāda izmēra bumbiņas.
8. Katru bumbiņu apviļā kokosriekstu miltos, biešu pulverī un kakao pulverī.
9. Uzglabāt ledusskapī. Garšīgi!
Iznākums: 20 bumbiņas
Recepte: nirvanacakery.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties