Ļoti gardas un neierastas kotletes.
Jums vajadzēs:
1 ½ brokoļu galvas;
40g indijas riekstu;
30gr saulespuķu sēklu;
1 ēd. karote kartupeļu cietes;
1 ēd. karote rīvmaize;
1 ēd. karote sojas mērces,
eļļa cepšanai.
Pagatavošana:
Apgrauzdējiet saulespuķu sēklas. Novāriet brokoli ūdenī ~8 min. 2 min. pirms laika beigām pievienojiet indijas riekstus. Nokāsiet un visu sablenderējiet. Pievienojiet likušos produktus, samaisiet. No iegūtās masas izveidojiet kotletes un apcepiet eļļā pa 3 min. no katras puses.
Lai gardi!
Šī mērce tiek gatavota saskaņā ar tradicionālu japāņu recepti, izmantojot sojas pupiņas, kas divus gadus tiek turētas ciedru mucās. Dažas pilītes šīs bagātīgās un sāļās mērces papildinās jūsu ēdienu garšu.
Indijas rieksti ir lieliska un barojoša uzkoda. Ēd vienu pašu, kā uzkodu, pievieno salātiem, desertiem. Indijas rieksti ir piemēroti pievienošanai sautējumiem, īpaši veģetāriem (gaļas vietā).
Šīs sēklas labi garšo gan diedzētas, gan grauzdētas.Saulespuķu sēklas ir lielisks enerģijas avots.
Šīs sēklas labi garšo gan diedzētas, gan grauzdētas.Saulespuķu sēklas ir lielisks enerģijas avots.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties