Cepti turku zirņi

    Šo aunazirņu pagatavošana prasa nedaudz vairāk laika nekā parastajām ātrajām uzkodām. Tomēr tie ir kraukšķīgi un bagātīgi, tāpēc noteikti ir vērts izmēģināt!


    Sastāvdaļas:


    1 bundža aunazirņu
    2 ēdamkarotes olīveļļas
    sāls un pipari (pēc garšas)

    Papildus varat pievienot šādas garšvielas:
    ½ tējkarotes ķiploku pulvera
    ½ tējkarotes čili pulvera
    ½ tējkarotes ķimenes
    ½ tējkarotes kurkuma


    Ražošana:


    Nokāš un nomazgā aunazirņus. Noņemiet lieko ūdeni. Sajauc aunazirņus kopā ar olīveļļu. Pievienojiet sāli, piparus un vēlamās garšvielas. Aunazirņus vienmērīgi izklāj uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru un cep 200 grādu temperatūrā (30 minūtes).
    Iznākums: ¾ glāzes aunazirņu
    Recepte: 21stcenturyvitamins.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties