Cepta vista Vidusjūras stilā

    Sastāvdaļas:


    ¼ glāzes olīveļļas
    Citrons (sula)
    2 ēdamkarotes balzamiko etiķa
    1 tējkarote žāvēta estragona
    1 tējkarote žāvēta oregano
    1 tējkarote maltas paprikas
    1 tējkarote sāls
    ½ tējkarotes melnie pipari
    4 vistas ciskas ar ādu
    1 mazs sarkanais sīpols, sasmalcināts
    8 mazas paprikas, gareniski pārgrieztas uz pusēm un izņemtas no serdes
    500 g mazu kartupeļu, pārgrieztu uz pusēm
    1 citrons, sagriezts
    ¼ glāzes sadrupināta fetas siera
    ¼ glāzes svaigu pētersīļu, sasmalcinātu
    8 kalamata olīvas bez kauliņiem


    Ražošana:


    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Izklājiet lielu cepamo formu ar alumīnija foliju.
    2. Lielā bļodā sakuļ olīveļļu, viena citrona sulu, etiķi, estragonu, oregano, papriku, sāli un piparus.
    3. Pievienojiet vistas ciskas, sīpolus, papriku un kartupeļus. Maisa, līdz viss ir vienmērīgi pārklāts.
    4. Pārlej šo dārzeņu-vistas maisījumu sagatavotajā cepamajā traukā un visu izklāj vienā vienmērīgā kārtā. Dārzeņus apkaisa ar citrona šķēlītēm. Atstājiet vistu bez vāka, lai tā āda kļūst brūna.
    5. Cep sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes. Izņem no cepeškrāsns un uzber fetu, pētersīļus un olīvas.
    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: allrecipes.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties