Ziemas augļu salāti

    Sastāvdaļas:


    ½ glāzes baltā cukura
    ½ glāzes citrona sulas
    2 tējkarotes kubiņos sagrieztu sīpolu
    1 tējkarote Dižonas sinepju
    ½ tējkarotes sāls
    ⅔ glāze augu eļļas
    1 ēdamkarote magoņu sēklu
    Romaine salāti, saplēsti kumosa lieluma gabaliņos
    100 g rīvēta Šveices siera
    1 glāze Indijas riekstu
    ¼ glāzes žāvētu dzērveņu
    1 ābols - nomizo un sagriež kubiņos
    1 bumbieris - nomizo un sagriež šķēlēs


    Ražošana:


    1. Ar virtuves kombainu vai blenderī kārtīgi samaļ cukuru, citrona sulu, sīpolu, sinepes un sāli. Lēnā, vienmērīgā plūsmā pievienojiet nedaudz eļļas, vienlaikus maisot, līdz maisījums ir biezs un gluds. Pievienojiet magoņu sēklas un samaisiet vēl dažas sekundes.
    2. Lielā bļodā sajauciet romiešu salātus, rīvētu Šveices sieru, Indijas riekstus, kaltētas dzērvenes, ābolu un bumbieri. Mērci pārlej salātiem (īsi pirms pasniegšanas) un samaisa.
    Iznākums: 12 porcijas
    Recepte: allrecipes.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties