Sastāvdaļas:
½ glāzes baltā cukura
½ glāzes citrona sulas
2 tējkarotes kubiņos sagrieztu sīpolu
1 tējkarote Dižonas sinepju
½ tējkarotes sāls
⅔ glāze augu eļļas
1 ēdamkarote magoņu sēklu
Romaine salāti, saplēsti kumosa lieluma gabaliņos
100 g rīvēta Šveices siera
1 glāze Indijas riekstu
¼ glāzes žāvētu dzērveņu
1 ābols - nomizo un sagriež kubiņos
1 bumbieris - nomizo un sagriež šķēlēs
Ražošana:
1. Ar virtuves kombainu vai blenderī kārtīgi samaļ cukuru, citrona sulu, sīpolu, sinepes un sāli. Lēnā, vienmērīgā plūsmā pievienojiet nedaudz eļļas, vienlaikus maisot, līdz maisījums ir biezs un gluds. Pievienojiet magoņu sēklas un samaisiet vēl dažas sekundes.
2. Lielā bļodā sajauciet romiešu salātus, rīvētu Šveices sieru, Indijas riekstus, kaltētas dzērvenes, ābolu un bumbieri. Mērci pārlej salātiem (īsi pirms pasniegšanas) un samaisa.
Iznākums: 12 porcijas
Recepte: allrecipes.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties