Sastāvdaļas:
2 lielas olas
1 tējkarote ūdens
3/4 glāzes rīvmaizes
1/4 tase rīvēta parmezāna siera
2 tējkarotes sāls
350 g ziedkāpostu ziedu
1/2 tējkarotes olīveļļas
1 daiviņa sasmalcināta ķiploka
400 g tomātu mērces
2 ēdamkarotes tomātu pastas
1/4 tējkarotes cukura
1/4 tase smalki sagrieztas PEPPERONI desas
1 tējkarote itāļu garšvielu maisījuma
Ražošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Eļļojiet cepešpannu un nolieciet malā.
2. Dziļā bļodā sakuļ olas ar ūdeni, noliek malā. Citā bļodā sajauc rīvmaizi, sieru un 1 tējkaroti sāls.
3. Ziedkāpostu ziedus apviļā olu maisījumā un pēc tam rīvmaizes maisījumā (apgriežot, lai katrs gabaliņš labi pārklātu). Liek vienā kārtā uz sagatavotās cepešpannas un cep 25 minūtes (vai līdz zeltainai krāsai).
4. Tikmēr katliņā uz vidējas uguns uzkarsē eļļu. Pievienojiet ķiplokus un sautējiet 1 minūti. Iemaisa tomātu mērci, tomātu pastu, cukuru un 1 tējkaroti sāls. Pievienojiet peperoni desas gabaliņus un samaisiet. Samaziniet siltumu līdz minimumam un vāriet uz lēnas uguns 10 minūtes. Noņem no uguns un iemaisa itāļu garšvielas.
5. Pasniedziet ziedkāpostu kumosus kopā ar sagatavoto mērci. Garšīgi!
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: healthyfamilyproject.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties