Sastāvdaļas:
1/2 tase sarkanās lēcas
3 ēdamkarotes eļļas
3 ēdamkarotes kļavu sīrupa
1/2 tase šokolādes skaidiņas
4 karotes cukura
1/3 tase riekstu sviesta
1½ tējkarotes vaniļas ekstrakta
1/4 tase miltu pēc jūsu izvēles
1/2 tējkarotes sāls
1/2 tējkarotes cepamā pulvera
Ražošana:
1. Cepamo formu izklāj ar cepampapīru. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
2. Sarkanās lēcas nomazgā. Nokāš un liek katlā. Pievienojiet 1,5 glāzes ūdens un vāriet, katlam daļēji pārklājot (uz vidējas uguns). Vāra apmēram 12-13 minūtes (kopā, ieskaitot vārīšanās laiku). Vienreiz samaisiet. Ļaujiet atdzist dažas minūtes, pēc tam nolejiet no katla lieko ūdeni (lai gan ūdenim gandrīz nevajadzētu būt). Liek virtuves kombainā vai blenderī.
3. Pannā uz vidējas uguns sakarsē kļavu sīrupu un eļļu. Kad uzkarsē, pievieno šokolādi un cukuru un samaisa. Noņem no uguns. Turpiniet maisīt, līdz šokolāde izkūst.
4. Izkausēto šokolādi un pārējās atlikušās sastāvdaļas lej virtuves kombainā. Sakuļ līdz gludai. Jūs varat pievienot 1 ēdamkaroti kakao pulvera.
5. Lej sagatavotajā cepamajā traukā. Virsū uzkaisa 2 ēdamkarotes šokolādes skaidiņu un samaisa. Uzkaisa vēl virsū. Cep 32-35 minūtes. Cepot nedaudz ilgāk, malas kļūs stingrākas un kraukšķīgākas. Pārbaudiet ar zobu bakstāmo, vai braunija vidusdaļa nav pārāk mīksta.
6. Pirms sagriešanas un pasniegšanas ļaujiet atdzist 15 minūtes. Uzglabāt ledusskapī līdz 4 dienām.
Iznākums: 8 porcijas
Recepte: veganricha.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties