Sastāvdaļas:
2 glāzes vārīta Bolīvijas baloža
1 bundža pinto pupiņu, noskalotas un nosusinātas
1 bundža sarkano pupiņu, nomazgātas un nosusinātas
1 kārba kukurūzas
1 sarkanais sīpols, sasmalcināts
1 glāze vārītu brūno rīsu
1 sarkanā paprika, sasmalcināta
¼ glāzes sasmalcināta svaiga koriandra
Mērcei:
¾ glāzes olīveļļas
⅓ glāzes sarkanvīna etiķa
Malti čili pipari, pēc garšas
2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
½ tējkarotes sāls
½ tējkarotes maltu melno piparu
Malti kajēnas pipari, pēc garšas
Ražošana:
1. Stikla vai plastmasas traukā ar vāku apvienojiet salātu sastāvdaļas: vārītu Bolīvijas balodi, pinto pupiņas, sarkanās pupiņas, kukurūzu, sarkano sīpolu, vārītus brūnos rīsus, sarkanos piparus un cilantro.
2. Bļodā sakuļ olīveļļu, sarkanvīna etiķi, čili pulveri, ķiplokus, sāli, melnos piparus un kajēnas lapu; pārlej ar salātu maisījumu un samaisa. Nosedziet un ievietojiet ledusskapī, līdz dažādās garšas ir iesūkušās un sajaucas kopā (vismaz 2 stundas).
3. Pirms pasniegšanas salātus vēlreiz samaisa. Garšīgi!
Iznākums: 8 porcijas
Recepte: allrecipes.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties