Sastāvdaļas:
4 vidējas bietes, nomizotas un sagrieztas 2 cm kubiņos
3 glāzes kubiņos sagriezta riekstu skvoša (1 mazs skvošs)
3 svaigas ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
jūras sāls un malti pipari pēc garšas
2 tējkarotes kaltēta timiāna
2 ēdamkarotes olīveļļas
2 ēdamkarotes balzamiko etiķa
2 ēdamkarotes medus vai tīra kļavu sīrupa
Ražošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Izklājiet lielu cepešpannu ar cepampapīru.
2. Uz cepešpannas liek kubiņos sagrieztu bieti, ķirbi un ķiplokus.
3. Visu pārkaisa ar jūras sāli, pipariem un timiānu.
4. Pārslaka ar eļļu, balzamiko etiķi un medu.
5. Visu kārtīgi samaisa ar rokām, tad vienmērīgi izklāj uz cepešpannas (viena kārta).
6. Cepiet 25-30 minūtes vai līdz mīksts un zeltains (apgrieziet dārzeņus gatavošanas pusē).
7. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigu timiānu.
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: cleanfoodcrush.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties