Cepeškrāsnī ceptas bietes un sviesta skvošs

    Sastāvdaļas:


    4 vidējas bietes, nomizotas un sagrieztas 2 cm kubiņos
    3 glāzes kubiņos sagriezta riekstu skvoša (1 mazs skvošs)
    3 svaigas ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
    jūras sāls un malti pipari pēc garšas
    2 tējkarotes kaltēta timiāna
    2 ēdamkarotes olīveļļas
    2 ēdamkarotes balzamiko etiķa
    2 ēdamkarotes medus vai tīra kļavu sīrupa


    Ražošana:


    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Izklājiet lielu cepešpannu ar cepampapīru.
    2. Uz cepešpannas liek kubiņos sagrieztu bieti, ķirbi un ķiplokus.
    3. Visu pārkaisa ar jūras sāli, pipariem un timiānu.
    4. Pārslaka ar eļļu, balzamiko etiķi un medu.
    5. Visu kārtīgi samaisa ar rokām, tad vienmērīgi izklāj uz cepešpannas (viena kārta).
    6. Cepiet 25-30 minūtes vai līdz mīksts un zeltains (apgrieziet dārzeņus gatavošanas pusē).
    7. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigu timiānu.
    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: cleanfoodcrush.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties