Dzērveņu-apelsīnu sviests

    Jūs noteikti pārsteigsiet savus viesus ar šo īpašo sviestu!


    Sastāvdaļas:


    1 glāze gī (ghī) sviesta, istabas temperatūra
    1/3 tase smalki sagrieztu žāvētu dzērveņu
    Apelsīna miza (no viena svaiga apelsīna)
    1/4 tase medus vai tīra kļavu sīrupa
    2 tējkarotes tīra vaniļas ekstrakta
    neliela šķipsniņa jūras sāls


    Ražošana:


    1. Ievietojiet gī vidējā bļodā.
    2. Pievieno smalki sagrieztas kaltētas dzērvenes, apelsīna miziņu, medu, vaniļu un jūras sāli.
    3. Izmantojiet elektrisko mikseri (mikseri), lai saputotu līdz viendabīgai masai.
    4. Pārlejiet sviestu burkā un ievietojiet ledusskapī līdz 2 nedēļām.
    5. Uzsmērē uz grauzdētas maizes šķēles un pārkaisa ar jūras sāls pārslām – lieliski piemērota brokastīm!
    Iznākums: 1 burka sviesta
    Recepte: cleanfoodcrush.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties