Riekstu batoniņi

    120

    Atdzesējot uz nakti, šie gardie batoniņi kļūst vēl garšīgāki! Izmēģiniet to!


    Sastāvdaļas:


    1 glāze mandeļu miltu
    2 tases nesaldināta sasmalcināta kokosriekstu
    3 ēdamkarotes gī (ghi) sviesta vai nerafinētas organiskās kokosriekstu eļļas, atkausēta
    1 glāze medus vai tīra kļavu sīrupa
    1 tējkarote vaniļas ekstrakta
    šķipsniņa jūras sāls
    1 kārba nesaldināta kokosriekstu piena
    1/2 tase mandeļu sviesta
    1 glāze tumšās šokolādes skaidiņas/čipsu
    1 glāze sasmalcinātu pekanriekstu

    Ražošana:


    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Cepamo formu izklāj ar cepampapīru.
    2. Bļodā sajauciet šādas sastāvdaļas (konsistencei vajadzētu atgādināt "mitrās smiltis"): 1 glāze mandeļu miltu, 1 glāze nesaldināta sasmalcināta kokosrieksta, 3 ēdamkarotes gī (ghi) sviesta (vai kokosriekstu eļļas), 3 ēdamkarotes medus (vai tīra). kļavu sīrups), 1 tējkarote vaniļas ekstrakta, šķipsniņa jūras sāls.
    3. Masu pārliek sagatavotajā cepamajā formā. Nospiediet, lai izveidotu stingru, vienmērīgu stieņa garozas slāni. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 12-15 minūtes vai līdz gaiši zeltainai.
    4. Tikmēr katliņā uz vidējas uguns saputo kokosriekstu pienu (1 kārba), medu (pusglāze) un mandeļu sviestu (pusglāze). Sakuļ līdz gludai.
    5. Iegūto maisījumu vienmērīgi izklāj uz garozas. Pārkaisa ar šokolādes skaidiņām, kokosriekstu un riekstiem.
    6. Cep cepeškrāsnī 30 minūtes.
    7. Ļauj pilnībā atdzist, tad liek ledusskapī uz nakti. Nākamajā dienā sagriež vēlamā izmēra batoniņos.
    8. Cieši uzglabājot ledusskapī, šos batoniņus var uzglabāt vienu nedēļu.
    Iznākums: 16 porcijas
    Recepte: cleanfoodcrush.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties