Sastāvdaļas:
3 burkāni
1 glāze auzu pārslu
1 glāze saulespuķu sēklu
½ tase dateļu
1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas
1 tējkarote kanēļa
½ tējkarotes žāvēta ingvera
Kokosriekstu skaidiņas
Ražošana:
1. Burkānus liek virtuves kombainā un kārtīgi sakapā.
2. Pievienojiet pārējās sastāvdaļas (izņemot kokosriekstu) un sablenderējiet, līdz tās ir apvienotas. Tas var aizņemt kādu laiku (apmēram 5 minūtes).
3. Izmantojot tējkaroti, veido bumbiņas. Maisījums būs diezgan lipīgs (šķidrums, kas izdalās no burkāniem), bet ripināšana kokosriekstu skaidiņās padarīs tekstūru stingrāku. Starp citu, samitrinot rokas, maisījums nelīp pie pirkstiem.
4. Apritiniet bumbiņas kokosriekstu skaidiņās. Taču šis solis nav nepieciešams – daļu bumbiņu vari atstāt bez kokosrieksta!
5. Atdzesē. Garšīgi!
Iznākums: 30 bumbiņas
Recepte: mykidslickthebowl.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties