Vīnogu un riekstu uzkoda

    Sastāvdaļas:


    1 glāze sasmalcinātu mandeļu
    1 iepakojums smērējamā siera, atkausēts
    50 g sadrupināta zilā siera, istabas temperatūra
    2 ēdamkarotes maltu svaigu pētersīļu
    2 ēdamkarotes pilna tauku putukrējuma, istabas temperatūra
    Koka nūjas vai zobu bakstāmie
    500 g sarkano vai zaļo vīnogu bez kauliņiem, nomazgātas un nosusinātas


    Ražošana:


    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 150 grādiem. Mandeles sasmalcina virtuves kombainā. Novietojiet tos uz cepešpannas; vāra līdz zeltaini brūnai (6-9 minūtes), ik pa laikam apmaisot. Pārnes seklā bļodā; ļauj nedaudz atdzist.
    2. Citā bļodā sajauc smērējamo sieru, zilo sieru, pētersīļus un krējumu. Katrā vīnogā ievietojiet koka irbulīti. Katru vīnogu apviļā siera maisījumā un pēc tam mandelēs. Pirms pasniegšanas atdzesējiet. Garšīgi!
    Raža: apmēram 50 vīnogas
    Recepte: tasteofhome.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties