Kanēļa bumbiņas

    Šīs gardās bumbiņas ar kanēļa garšu rotās jūsu svētku galdu!


    Sastāvdaļas:


    2 olu baltumi
    225 g maltu mandeļu
    125 g pūdercukura
    1½ tējkarotes malta kanēļa
    ½ tējkarotes vaniļas ekstrakta


    Ražošana:


    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160 grādiem un lielu cepešpannu izklāj ar cepampapīru. Bļodā saputo olu baltumus. Ar lāpstiņu sajauc visas pārējās sastāvdaļas (izņemot pūdercukuru) un šķipsniņu sāls.
    2. Ar samitrinātām rokām veido kumosa lieluma bumbiņas. Liek uz sagatavotās cepešpannas.
    3. Cep 20-30 minūtes vai līdz bumbiņas sāk nedaudz brūnēt. Sekojiet tiem uzmanīgi un pārbaudiet gatavošanas pusceļā. Kamēr vēl silts, apkaisa ar pūdercukuru un pirms pasniegšanas ļaujiet atdzist.
    Iznākums: 20 bumbiņas
    Recepte: bbcgoodfood.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties