Šīs gardās bumbiņas ar kanēļa garšu rotās jūsu svētku galdu!
Sastāvdaļas:
2 olu baltumi
225 g maltu mandeļu
125 g pūdercukura
1½ tējkarotes malta kanēļa
½ tējkarotes vaniļas ekstrakta
Ražošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160 grādiem un lielu cepešpannu izklāj ar cepampapīru. Bļodā saputo olu baltumus. Ar lāpstiņu sajauc visas pārējās sastāvdaļas (izņemot pūdercukuru) un šķipsniņu sāls.
2. Ar samitrinātām rokām veido kumosa lieluma bumbiņas. Liek uz sagatavotās cepešpannas.
3. Cep 20-30 minūtes vai līdz bumbiņas sāk nedaudz brūnēt. Sekojiet tiem uzmanīgi un pārbaudiet gatavošanas pusceļā. Kamēr vēl silts, apkaisa ar pūdercukuru un pirms pasniegšanas ļaujiet atdzist.
Iznākums: 20 bumbiņas
Recepte: bbcgoodfood.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties