Sastāvdaļas:
1 ēdamkarote kausēta gī
2 tējkarotes jūsu iecienītāko garšvielu maisījuma
2 selerijas kāti
2 burkāni
1 cukini
½ tase Radiant Mung Beans (Moong Dal, Mung Dahl)
3 tases ūdens
1 tējkarote sāls
½ tējkarotes paprikas garšvielas
3 ēdamkarotes svaigu sasmalcinātu pētersīļu
Svaigi malti melnie pipari
Ražošana:
1. Nomazgājiet mung pupiņas. Nomazgājiet un sagrieziet dārzeņus.
2. Lielā katlā uzkarsē gī un apcep garšvielu maisījumu.
3. Pievienojiet dārzeņus, pupiņas un 3 tases ūdens. Vāra uz lēnas uguns 25 minūtes. Noņem no uguns un ļauj atdzist 5 minūtes.
4. Sagatavotās zupas masu un blenderī pievieno sāli, saldo papriku, pētersīļus un piparus. Visu sablendē līdz gludai. Ja nepieciešams, pievienojiet vairāk ūdens. Garšīgi!
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: mapi.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties