Jums būs nepieciešams:
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 sarkanais sīpols, sasmalcināts
2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
1 tējkarote žāvēta oregano
½ glāzes svaigu pētersīļu lapu
280 g mazu spinātu lapiņu
300 g griķu makaronu
350 g ķiršu tomātu, pārgrieztu uz pusēm
½ glāzes parmezāna (pasniegšanai)
Ražošana:
1. Lielā katlā uz vidējas uguns apcep eļļā sīpolus, ķiplokus un oregano (apmēram 5 minūtes vai līdz mīksti).
2. Pievienojiet katlā pētersīļus un spinātus, pārklājiet un vāriet dažas minūtes vai līdz spināti ir mīksti.
3. Tikmēr novāra makaronus atbilstoši iepakojuma norādījumiem. Atstājiet daļu makaronu ūdens.
4. Mazā blenderī vai rokas blenderī sasmalciniet spinātu maisījumu līdz krēmīgai un gludai masai. Sajauc ar notecinātajiem makaroniem un, ja nepieciešams, pievieno atlikušo ūdeni.
5. Pasniedziet makaronus ar ķiršu tomātiem un parmezānu.
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: healthyfood.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties