Izmēģiniet šos baltās šokolādes makadāmijas riekstu cepumus! Jūs varat tos uzglabāt hermētiskā traukā istabas temperatūrā līdz četrām dienām un ledusskapī līdz vienai nedēļai.
Jums būs nepieciešams:
1 glāze sviesta, izkausēta
¾ glāzes brūnā cukura
½ glāzes baltā cukura
2 lielas olas
½ tējkarotes vaniļas ekstrakta
½ tējkarotes mandeļu ekstrakta
2½ glāzes universālo miltu
1 tējkarote cepamā soda
½ tējkarotes sāls
1 glāze rupji sakapātu makadāmijas riekstu
1 glāze rupji sasmalcinātas baltās šokolādes
Ražošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
2. Lielā bļodā ar elektrisko mikseri saputo sviestu, brūno cukuru un balto cukuru, līdz tas ir gaišs un gaisīgs. Pa vienai iecilā olas, tad iemaisa vaniļas un mandeļu ekstraktus.
3. Citā bļodā sajauc miltus, cepamo sodu un sāli. Šo miltu maisījumu pakāpeniski iemaisa sviesta maisījumā; pievieno makadāmijas riekstus un balto šokolādi.
4. Ar karoti izvelciet mīklu un novietojiet to 5 cm attālumā viens no otra uz cepešpannas.
5. Cep sakarsētā cepeškrāsnī līdz zeltaini brūnai (apmēram 10 minūtes).
Iznākums: 48 cepumi
Recepte: allrecipes.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties