Vistas zupa

    Mājās gatavota vistas nūdeļu zupa ir lieliska ideja omulīgiem aukstās sezonas vakariem.


    Jums būs nepieciešams:
    4 vistas ciskas (bez kauliem, bez ādas)
    ¼ tējkarotes košera sāls
    1 tējkarote olīveļļas
    ½ glāzes kubiņos sagrieztu sīpolu
    ½ glāzes selerijas, sagrieztas kubiņos
    ½ glāzes burkānu, nomizotu un sagrieztu šķēlēs
    3 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
    4 glāzes vistas buljona
    2 sausas lauru lapas
    melnie pipari pēc garšas
    1 glāze olu nūdeles (apmēram 40 g)
    pētersīļi (pārkaisiet virsū - ja vēlaties)


    Ražošana:
    1. Garšojiet vistu ar sāli. Uz vidējas uguns uzkarsē lielu kastroli.
    2. Pievienojiet eļļu, sīpolus, selerijas, burkānus un ķiplokus un apcepiet, līdz tie kļūst mīksti (apmēram 5 minūtes).
    3. Pievienojiet vistu, vistas buljonu, 1/4 tase ūdens, lauru lapas un 1/8 tējkarotes melnos piparus.
    4. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, pēc tam pārklāj un samazina siltumu. Gatavojiet, līdz vista ir pietiekami mīksta, lai to varētu viegli sasmalcināt ar dakšiņu (apmēram 35 minūtes).
    5. Izņem lauru lapas, ar divām dakšiņām rupji sasmalcina vistu un liek atpakaļ zupā, pievieno makaronus un vāra saskaņā ar iepakojuma instrukcijām. Rotā zupu ar pētersīļiem un pasniedz. Garšīgi!


    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: skinnytaste.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties