Avokado grauzdiņš ar olu (4 pagatavošanas metodes)

    Šeit ir 4 veidi, kā pagatavot avokado grauzdiņus ar olu: kulteni, ceptu, cieti vārītu vai ceptu.


    Jums būs nepieciešams:
    1 šķēle pilngraudu vai bezglutēna maizes, grauzdēta
    1/4 maza avokado, biezenī
    eļļa
    1 liela ola
    košera sāls un melnie pipari (pēc garšas)
    asa mērce vai sarkano piparu pārslas (pēc vajadzības)


    Ražošana:
    Sasmalciniet avokado nelielā bļodā un pievienojiet sāli un piparus.
    1. Ceptu olu versija (angļu: Sunny Side Up Egg):
    Uzkarsē nelielu pannu uz lēnas uguns, apsmērē ar eļļu (vai izmanto sviestu) un pannā viegli ieplaka olu. Uzliek vāku un karsē, līdz dzeltenums iegūst vēlamo tekstūru.


    2. Cieti vārītas olas (angļu: Hard Boiled Egg):
    Ielejiet olu katlā un pievienojiet tik daudz auksta ūdens, lai tas pārklātu 2-3 cm katla.
    Vāra ūdeni uz vidējas uguns. Kad ūdens vārās, izslēdz plīti un uz 20 minūtēm uzliek katlam vāku – ola beigs tvaicēt. Turiet olu zem tekoša auksta ūdens, lai olu atdzesētu, pēc tam nomizojiet to.


    3. Olu kultenes variants (angļu: Scrambled Egg):
    Mazā bļodiņā sakuļ olu ar dakšiņu un pievieno šķipsniņu sāls. Uzkarsē nelielu pannu uz lēnas uguns. Kad panna uzkarsusi, iesmērē to ar eļļu (vai izmanto sviestu) un pārlej ar olu. Lēnām kustībām slaucīt lāpstiņu no pannas malām uz centru un tādā veidā cepam, līdz olu tekstūra apakšā pie pannas apakšas jau ir stingra, bet augša vēl mitra (apmēram 2 -3 minūtes).


    4. Vārītu olu versija (angļu: Poached Egg):
    Uzvāra nelielu katliņu ar ūdeni. Sadaliet olu bļodā. Kad ūdens vārās, pievieno ūdenim 1 tējkaroti baltā etiķa un maisa ar apļveida kustībām, līdz veidojas virpulis. Samaziniet uguni, pēc tam uzmanīgi ielieciet olu katla centrā un vāriet 3-4 minūtes, līdz dzeltenums ir gatavs pēc jūsu patikas. Izņem olu ar rievkaroti un liek uz papīra dvieļa.


    Avokado grauzdiņam:Uz maizes šķēles uzliek biezeni avokado, virsū uzliek sagatavotu olu, pārkaisa ar sāli un pipariem. Garšojiet ar aso mērci vai sarkano piparu pārslām, ja vēlaties.

    Iznākums: 1 porcija
    Recepte: skinnytaste.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties