Šie bezglutēna vegānu salāti ir lieliska izvēle aukstajai sezonai.
Starp citu, tas ir lieliski piemērots arī svētku galdam.
Jums būs nepieciešams:
2 glāzes kāpostu vai mārrutku
1 saldais kartupelis, sagriezts un cepts
½ ābolu, sagriež plānās šķēlēs
¼ glāzes ķirbju sēklu
¼ glāzes žāvētu dzērveņu
¼ glāzes pekanriekstu (karija riekstu).
½ avokado
Vegānu siers (pēc jūsu prasībām)
Krekeri (pēc jūsu prasībām)
Ražošana:
Sajauciet sastāvdaļas lielā bļodā. Pārkaisiet ar vegānu sieru un drupinātiem krekeriem pēc jūsu izvēles. Salātus vari garšot ar sinepju mērci vai medus-ķiploku-eļļas-etiķa mērci.
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: lesswithlaur.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties