Pagatavot sātīgu dārzeņu zupu ir vieglāk, nekā jūs domājat! Sildoša un barojoša, šī mājās gatavotā zupa ir lieliska ideja vakaram, un, starp citu, tā derēs arī nākamās dienas pusdienās.
Jums būs nepieciešams:
1 ēdamkarote olīveļļas
8 vidēji burkāni, sagriezti
2 lieli sīpoli, sasmalcināti
4 selerijas, sasmalcinātas
1 liela zaļā paprika, bez kauliņiem un sasmalcināta
1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
2 glāzes sasmalcinātu kāpostu
2 glāzes saldētas sasmalcinātas zaļās pupiņas (apmēram 225 g)
2 glāzes saldētu zirņu (apmēram 225 g)
1 glāze kukurūzas (apmēram 140 g)
1 bundža (apmēram 400 g) aunazirņu, nomazgā un notecina
1 lauru lapa
vistas buljons
1 tējkarote žāvētu pētersīļu
1 tējkarote sāls
1 tējkarote kaltēta majorāna
1 tējkarote kaltēta timiāna
½ tējkarotes žāvēta bazilika
¼ tējkarotes piparu
6 tases ūdens
1 bundža (apmēram 800 g) kubiņos sagrieztu tomātu, nenosusināti
Ražošana:
1. Katliņā uz vidējas uguns sakarsē eļļu. Apcep burkānus, sīpolus, seleriju un piparus, līdz tie ir mīksti. Pievienojiet ķiplokus; vāra, maisot, 1 minūti. Samaisiet atlikušās sastāvdaļas; vāra.
2. Samaziniet siltumu un vāriet uz lēnas uguns, uzliekot vāku, līdz dārzeņi ir mīksti (1 līdz 1½ stundu). Noņemiet lauru lapu.
Iznākums: 16 porcijas
Recepte: tasteofhome.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties