Šī bezglutēna kokosriekstu un dārzeņu karija recepte ir veselīga iespēja jūsu vakariņām, kuru pagatavošana aizņem mazāk nekā 25 minūtes.
Jums būs nepieciešams:
1 ēdamkarote eļļas
400 g sviesta skvoša, sagriezta 1 cm kubiņos
1 karote kūpinātas paprikas
½ ēdamkarotes maltas ķimenes
½ ēdamkarote garam masala garšvielu maisījuma
1 tējkarote malta kanēļa
½ tējkarotes malta ingvera
¼ tējkarotes žāvētu čili pārslu
400 ml kokosriekstu piena
1 ēdamkarote tomātu biezeņa
šķipsniņu sāls un piparu
1 bundža aunazirņu (nosusināti)
2 saujas spinātu
1 ēdamkarote citronu sulas (pēc izvēles)
200 g vienkārša jogurta (ja nepieciešams, izmantojiet vegānu jogurtu)
1 sauja lociņu
Ieteicams pasniegt ar rīsiem
Ražošana:
1. Pannā uz vidējas uguns sakarsē eļļu, pievieno ķirbi un ļauj eļļā nedaudz apcepties.
2. Pievienojiet papriku, ķimenes, garam masala, ingveru, kaltētas čili pārslas un kanēli un samaisiet, lai ķirbis pārklātu ar garšvielām. Pagatavojiet apmēram minūti, līdz jūtat garšvielu aromātu.
3. Pievienojiet kokosriekstu pienu, tomātu biezeni, sāli un piparus, labi samaisiet, pēc tam pievienojiet aunazirņus. Vāra uz lēnas uguns, līdz skvošs ir mīksts, kam vajadzētu ilgt apmēram 10 minūtes.
4. Pievienojiet spinātus (un citrona sulu, ja vēlaties).
5. Iemaisa jogurtu un karsējot uz mazas uguns ļauj karijam sabiezēt.
6. Pasniedz ar rīsiem.
Iznākums: 2 porcijas.
Recepte: glutenfreecuppatea.co.uk
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties