Butternut skvoša karijs ar kokosriekstu pienu

    Šī bezglutēna kokosriekstu un dārzeņu karija recepte ir veselīga iespēja jūsu vakariņām, kuru pagatavošana aizņem mazāk nekā 25 minūtes.
    Jums būs nepieciešams:
    1 ēdamkarote eļļas
    400 g sviesta skvoša, sagriezta 1 cm kubiņos
    1 karote kūpinātas paprikas
    ½ ēdamkarotes maltas ķimenes
    ½ ēdamkarote garam masala garšvielu maisījuma
    1 tējkarote malta kanēļa
    ½ tējkarotes malta ingvera
    ¼ tējkarotes žāvētu čili pārslu
    400 ml kokosriekstu piena
    1 ēdamkarote tomātu biezeņa
    šķipsniņu sāls un piparu
    1 bundža aunazirņu (nosusināti)
    2 saujas spinātu
    1 ēdamkarote citronu sulas (pēc izvēles)
    200 g vienkārša jogurta (ja nepieciešams, izmantojiet vegānu jogurtu)
    1 sauja lociņu
    Ieteicams pasniegt ar rīsiem

    Ražošana:
    1. Pannā uz vidējas uguns sakarsē eļļu, pievieno ķirbi un ļauj eļļā nedaudz apcepties.
    2. Pievienojiet papriku, ķimenes, garam masala, ingveru, kaltētas čili pārslas un kanēli un samaisiet, lai ķirbis pārklātu ar garšvielām. Pagatavojiet apmēram minūti, līdz jūtat garšvielu aromātu.
    3. Pievienojiet kokosriekstu pienu, tomātu biezeni, sāli un piparus, labi samaisiet, pēc tam pievienojiet aunazirņus. Vāra uz lēnas uguns, līdz skvošs ir mīksts, kam vajadzētu ilgt apmēram 10 minūtes.
    4. Pievienojiet spinātus (un citrona sulu, ja vēlaties).
    5. Iemaisa jogurtu un karsējot uz mazas uguns ļauj karijam sabiezēt.
    6. Pasniedz ar rīsiem.
    Iznākums: 2 porcijas.
    Recepte: glutenfreecuppatea.co.uk

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties