Veltiet dažas minūtes svaiga kokosriekstu piena pagatavošanai…..debešķīgi gardi…. pat negribas domāt par pirkto, no paciņas, bez dzīvības… Piešķirsiet garšu sautējumiem, zupām, putrām vai pagatvosiet gardu desertu.
Jums vajadzēs:
1 krūzīti kokosu piena
rīvēta kokosa;
½ tasītes silta ūdens;
½ tasītes silta ūdens (papildus).
Pagatavošana:
Sablenderējiet kokosriekstu ar ¼ tasīti ūdens. Pielejiet atlikušo ūdeni (¼ tasītes), sablenderējiet. Izkāsiet cauri blīvam sietiņam vai audumam. Iegūsiet pirmo kokosu pienu. Tad pie pirmā ieguvuma pielejiet ½ tasīti ūdens un sablenderējiet. Nokāsiet. Šī piena pagatavošanai nepieciešams silts ūdens un tā padaudz.
Lai gardi!
Saulē kaltēti kokosrieksti. Audzēti un apstrādāti saskaņā ar organiskās agrikultūras stingrajām prasībām.
Patīkams kokosriekstu aromāts un maiga garša. Krēmveida tekstūra. Nogaršojiet desertus, dažādus cepumus vai smūtijus. Bez pievienota cukura. Bez ĢMO. Piemērots vegāniem.
Organiskais kokosriekstu piens jeb kokosriekstu dzēriens ir lieliska vegāniska alternatīva parastajam pienam. Piemērots Āzijas ēdieniem, kūkām, saldējumam, kokteiļiem, mērcēm, sautējumiem.
To raksturo dabiskais kokosriekstu aromāts un garša. Aromatizētas var brokastu pārslas, kafiju, dažādus kokteiļus, jogurtu, saldējumu. Piemērots arī mērcēm, veģetāriem ēdieniem, kūkām un citiem desertiem. Lieliski piemērots mīklas biezināšanai kūkām, kēksiem un desertiem.Bez piena.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties