Šo sāli iegūst Himalaju pakājē. Pilnīgi dabīgs, nerafinēts un ķīmiski neapstrādāts.
Tumšais agaves sīrups ir mazāk apstrādāts un tam ir izteiktāka karameļu garša. To var pievienot karstajiem dzērieniem, biezputrām, saldējumiem, pankūkām, augļiem, konditorejas izstrādājumiem un citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Bez glutēna. Produktam ir zems glikēmiskais indekss.
Tas ir tīrs sviests, augstas kvalitātes kulinārijas tauki, kas piemēroti cepšanai (uzturot ļoti augstu temperatūru). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Šķeltas kakao pupiņas tiek ražotas no tīrām kakao pupiņām, kuras tiek iegūtas no kakao augļiem sauktām par tropu karalieni. Tā ir garšīga alternatīva ierastajai šokolādei. Satur daudz šķiedrvielu. Mazs cukura. Satur kofeīnu.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties