Šo sāli iegūst Himalaju pakājē. Pilnīgi dabīgs, nerafinēts un ķīmiski neapstrādāts.
Tumšās agaves sīrups ir mazāk apstrādāts nekā gaišais agaves sīrups, un tam ir intensīvāka karameļu garša. Tā ir veselīgāka cukura alternatīva. Agaves sīrups ir saldāks par cukuru, tāpēc, lai iegūtu tādu pašu saldumu, šī produkta vajadzēs mazāk nekā cukura.
Tas ir tīrs sviests, augstas kvalitātes kulinārijas tauki, kas piemēroti cepšanai (uzturot ļoti augstu temperatūru). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Šķeltas kakao pupiņas tiek ražotas no tīrām kakao pupiņām, kuras tiek iegūtas no kakao augļiem sauktām par tropu karalieni. Tā ir garšīga alternatīva ierastajai šokolādei. Satur daudz šķiedrvielu. Mazs cukura. Satur kofeīnu.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties