Vegānu sojas gulašs

    Jums būs nepieciešams: 100 g sojas ''maltā gaļa'' vai sojas kubiņi 1 skārdene konservētu tomātu 1 vidēja lieluma burkāns 1 neliels sīpols 100 ml kokosriekstu saldais krējums 1 tējkarote kurkuma 1 tējkarote saldās paprikas pulvera 0,5 tējkaroti malts kanēlis 0,5 tējkaroti malts kumīns šķipsniņa sāls un piparu kausēta sviesta ghi cepšanai Pagatavošana: 1. Vāra sojas ''malto gaļu''. Vārot, jūs varat pievienot dārzeņu buljona pulveri, lai sojai iegūtu izteiktāku garšu. 2. Apcepiet smalki sagrieztus sīpolus un burkānus līdz tie kļūst mīksti. 3. Ievietojiet pannā sojas ''malto gaļu'' ar dārzeņiem, apmaisiet un nedaudz apcepiet 4. Pievienojiet garšvielas - maltu kumīnu, kurkumu, papriku, kanēli. Pirms tam garšvielas var apcept pannā, lai labāk atklātos to garša un aromāts. 5. Ielejiet pannā konservētos tomātus ar visu sulu, labi samaisa un pāris minūtes vāra uz lēnas uguns. 6. Pirms pabeigt sautēt gulašu, pievienojiet sāli un piparus. 7. Izbaudiet piesātināti sildošo maltīti!

Ingredienti

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties