Svaigi salāti no saulē kaltētiem tomātiem un melniem lēcām

    Jums būs nepieciešams:  1 glāzi melnās lēcas 3 glāzes ūdens 2 saujas mazo spinātu 1/3 glāzes saulē žēvētus tomātus eļļā 1/3 glāzes svaigu baziliku lapu 100g kalamata olīvas 200g feta sieru 2 karotes olīveļļas 1 karoti citronu sulu Izvāriet lēcas (vāriet 25-30 min, kamēr lēcas kļūst mīkstas) un ļaujiet tām atdzist. Atsevišķā traukā sajauciet spinātus, žāvētus tomātus, olīvas un baziliku. Atdzesētās lēcas pievienojiet salāta maisījumā. Aplejiet ar olīveļļu, citronu sulu un kārtīgi samaisiet. Apkaisiet salātu ar feta sieru un pievienojiet sāli. Ja jums patīk saldāki salāti, jūs varat to apliet ar kļavu vai agaves sīrupu. Labu apetīti!

Ingredienti

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties