Šo sāli iegūst Himalaju pakājē. Pilnīgi dabīgs, nerafinēts un ķīmiski neapstrādāts.
Specifiska garša un smarža. Izmanto nelielos daudzumos, jo ir ļoti spēcīga smarža. Ēdieniem piešķir pikantu garšu, bieži vien aizvieto sīpolus un ķiplokus. Īpaši piemērota pākšaugu un kartupeļu ēdieniem.
Tas ir tīrs sviests, augstas kvalitātes kulinārijas tauki, kas piemēroti cepšanai (uzturot ļoti augstu temperatūru). Tas ir lieliski piemērots putru, zupu un sautējumu pagatavošanai.
Kurkumai ir asa un rūgta garša, tā piešķir ēdieniem dzeltenīgu krāsu. Kurkuma ir vērtīga Centrālās Āzijas garšviela.
Melnie pipari ir pasaulē populārākā un pazīstamākā garšviela, saukta arī par "garšvielu karali".
Brūnajām lēcām ir maiga, riekstu garša, un tās vislabāk var pagatavot ar spēcīgākām aromātiskām garšvielām.Piemērots zupām, salātiem, piedevām, kā pamatēdiens.
Brūnajām lēcām ir maiga, riekstu garša, un tās vislabāk var pagatavot ar spēcīgākām aromātiskām garšvielām.Piemērots zupām, salātiem, piedevām, kā pamatēdiens.
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties