Ķirbju biezzupa

    Jums vajadzēs:  3,5 kg ķirbja 250 g sarkano lēcu 0,5 krūzīte kokosu piena pulvera 0,5 tējk. kajenas piparu pulvera 0,5 tējk. sāls Pasniegšanai: sezama sēklas un rukola Pagatavošana: 1. Iemērciet lēcas tīrā ūdenī un paturiet ap 24 stundām, ja jums nav tik daudz laika, paturiet dažas stundas. 2. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai. 3. Sagrieziet ķirbi, izņemiet sēklas. 4. Atstājiet mizu, ielieciet cepšanas formā ar mizu uz leju un cepiet ap 40 - 60 min. 4. Pārbaudiet, lai ķirbis būtu mīksts. 5. Izņemiet no cepeškrāsns, nomizojiet. 6. Samīciet līdz viendabīgai masai. 7. Iegūtajai masai pievienojiet nomazgātas un nosusinātas lēcas, kokosu piena pulveri un garšvielas. 8. Vāriet ap 20-30 min. uz mazas uguns. Pārbaudiet, lai lēcas būtu izvārījušās. 9. Izvārīto zupu pasniedziet ar sezama sēklām un rukolu.

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties