Vegānu balto pupiņu mērce

    Šī mērce ar zemu tauku saturu ir pagatavota no augu izcelsmes sastāvdaļām.

    Mērcei var pievienot svaigus garšaugus, sēklas, riekstus vai iecienītākās garšvielas.

    Pasniedziet ar maizi, krekeriem, sasmalcinātiem dārzeņiem vai uzsmērējiet uz sviestmaizes!

    Sastāvdaļas:


    2 tases balto pupiņu (CANNELLINI), vārītas, notecinātas un noskalotas zem tekoša ūdens; der arī konservētas pupiņas
    1 garš sarkans vai zaļš čili pipars, rupji sakapāts
    1/2 tējkarotes sīpolu pulvera (vai pēc garšas)
    1 ķiploka daiviņa (vai pēc garšas)
    1 maza sauja maurloku (vai 1-2 ēdamkarotes kaltētu maurloku)
    1/8 tases svaigas citrona sulas (vai pēc garšas)
    1 tējkarote sāls (vai pēc garšas)

    Pagatavošana:

    1. Ievietojiet visas sastāvdaļas virtuves kombainā un sablendējiet līdz krēmīgai masai. Jums var būt nepieciešams dažas reizes nokasīt bļodas malas. Nogaršojiet un pielāgojiet pēc savas patikas.
    2. Pārlejiet uz servēšanas šķīvja, dekorējiet ar iecienītākajām piedevām (piemēram, svaigiem garšaugiem, sēklām, riekstiem vai garšvielām pēc jūsu izvēles) un pasniedziet.


    Iznākums: 2 tases
    Recepte: plantbasedfolk.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties