Vegānu BBQ rančo mērci var kombinēt ar dārzeņiem, salātiem vai izmantot kā mērci.
Sastāvdaļas:
1 glāze neapstrādātu Indijas riekstu
2 glāzes ūdens
1 ēdamkarote sausā rančo garšvielu maisījuma
1 tējkarote Dižonas sinepju
1 ēdamkarote citronu sulas
1/2 tējkarote kļavu sīrupa
1 tējkarote etiķa
1/2 ēdamkarote tomātu pastas
1/2 tējkarote šķidrā dūmu maisījuma
1/2 tējkarote maltas paprikas
1/2 ēdamkarote Vorčesteršīras mērces
1/4 tējkarote malta čili pipara
Pagatavošana:
1. Mērcējiet Indijas riekstus ūdenī uz nakti; varat tos atstāt istabas temperatūrā (1 glāze Indijas riekstu, 2 glāzes ūdens).
2. Ievietojiet izmērcētus un notecinātus Indijas riekstus, 3/4 glāzes Indijas riekstu mērcēšanas ūdens, sauso rančo garšvielu maisījumu un visas pārējās sastāvdaļas ātrgaitas virtuves kombainā. Apstrādājiet lielā ātrumā, līdz masa kļūst krēmīga. Nogaršojiet un pielāgojiet garšu. Ielejiet burkā un atdzesējiet ledusskapī līdz vienai nedēļai.
PIEZĪME. Šī recepte vislabāk darbojas ar jaudīgu virtuves kombainu. Ja jums nav virtuves kombaina, varat izmantot jaudīgu blenderi, taču mērce nebūs tik gluda. Iesakām biezeni gatavot ar iestatījumu “biezene”, nokasot bļodas malas. Šis process aizņems apmēram 5–6 minūtes.
Sanākums: 1½ glāzes
Recepte: plantbasedfolk.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties