Rančo ir amerikāņu virtuves mērce ar garšaugu un ķiploku garšu.
Uzglabājiet sagatavoto garšvielu maisījumu burkā; izmantojiet to (rančo) mērču, salātu, turku zirņu, kartupeļu un citu dārzeņu cepšanai.
Sastāvdaļas:
2 ēdamkarotes kaltētu pētersīļu
2 ēdamkarotes kaltētu maurloku
2 ēdamkarotes sīpolu pulvera
2 ēdamkarotes ķiploku pulvera
3/4 tējkarotes sāls
3/4 tējkarotes maltu melno piparu
1 ēdamkarote uztura rauga
1/4 tējkarotes sinepju pulvera
Pagatavošana:
Nelielā bļodā labi sajauciet visas iepriekš minētās sastāvdaļas (katras sastāvdaļas daudzumu varat pielāgot savai gaumei). Pārlejiet maisījumu hermētiskā traukā.
Iznākums: 1 glāze
Recepte: plantbasedfolk.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties