Arābu salāti

    Sastāvdaļas:


    1/4 aisberga (vai romiešu) salātu, sasmalcinātu
    2 vidēji tomāti, sagriezti kubiņos
    2 vidēji gurķi, sagriezti kubiņos
    1/2 maza sarkanā sīpola, sasmalcināta
    1/4 glāzes sasmalcinātu pētersīļu

    Salātu mērcei:
    1/2 tējkarotes kaltētas piparmētras (vai 2 ēdamkarotes sasmalcinātas piparmētras)
    Puse citrona, izspiesta sula
    1 ēdamkarote extra virgin olīveļļas (vai vairāk, ja nepieciešams)
    1/2 tējkarotes sāls (vai pēc garšas)
    1/4 tējkarotes maltu melno piparu (vai pēc garšas)


    Pagatavošana:


    1. Lielā bļodā sajauc salātus, tomātus, gurķus, sīpolu un pētersīļus.
    2. Mazā bļodā sajauc mērces sastāvdaļas. Pārlej mērci pār salātiem un samaisa. Pasniedz salātus aukstus.


    Iznākums: 5 porcijas
    Recepte: plantbasedfolk.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties