Sastāvdaļas:
1/4 aisberga (vai romiešu) salātu, sasmalcinātu
2 vidēji tomāti, sagriezti kubiņos
2 vidēji gurķi, sagriezti kubiņos
1/2 maza sarkanā sīpola, sasmalcināta
1/4 glāzes sasmalcinātu pētersīļu
Salātu mērcei:
1/2 tējkarotes kaltētas piparmētras (vai 2 ēdamkarotes sasmalcinātas piparmētras)
Puse citrona, izspiesta sula
1 ēdamkarote extra virgin olīveļļas (vai vairāk, ja nepieciešams)
1/2 tējkarotes sāls (vai pēc garšas)
1/4 tējkarotes maltu melno piparu (vai pēc garšas)
Pagatavošana:
1. Lielā bļodā sajauc salātus, tomātus, gurķus, sīpolu un pētersīļus.
2. Mazā bļodā sajauc mērces sastāvdaļas. Pārlej mērci pār salātiem un samaisa. Pasniedz salātus aukstus.
Iznākums: 5 porcijas
Recepte: plantbasedfolk.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties