Sastāvdaļas:
1 mazs burkāns, nomizots un sarīvēts
2 vidēji gurķi, sagriezti šķēlītēs
1/4 glāzes lociņu
1 tējkarote melno sezama sēklu
Mērcei:
2 ēdamkarotes TAHINI (sezama pastas)
1 ēdamkarote svaigas laima sulas
1 ēdamkarote sojas mērces ar zemu sāls saturu (vai TAMARI mērces)
1 maza ķiploka daiviņa, smalki sakapāta
1 cm ingvera gabaliņš, nomizots un sarīvēts
1 ēdamkarote rīsu vīna etiķa
1 tējkarote kļavu sīrupa
Pagatavošana:
1. Lielā bļodā sajauciet gurķi, burkānus, lociņus un melnās sezama sēklas.
2. Mazā bļodā sajauciet salātu mērces sastāvdaļas. Pārlejiet mērci pār salātiem un samaisiet. Pasniedziet salātus aukstus.
Iznākums: 2-4 porcijas
Recepte: plantbasedfolk.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties