Tahini, citrusaugļu un miso pastas mērce salātiem

    Tahini, citrusaugļu un miso pastas mērce labi sader ar dažādiem salātiem, grilētiem dārzeņiem un citiem ēdieniem!

    Sastāvdaļas:


    1/2 glāze TAHINI (sezama pasta), samaisiet pirms lietošanas
    1/2 glāze svaigi spiestas apelsīnu sulas
    1/4 glāze svaigi spiestas laima sulas
    2 ēdamkarotes MISO pastas
    2-3 cm ingvera gabaliņš, nomizots un rupji sakapāts
    1 ēdamkarote rīsu vīna etiķa
    1 ķiploka daiviņa, nomizota
    1/4 glāze ūdens
    1/2 tējkarote sāls (vai pēc garšas)

    Pagatavošana:


    1. Ievietojiet visas sastāvdaļas virtuves kombainā vai blenderī. Sablendējiet, līdz masa ir gluda un krēmīga. Tas aizņems apmēram minūti.
    2. Nogaršojiet un pārbaudiet garšu. Pasniedziet nekavējoties vai uzglabājiet hermētiskā traukā ledusskapī līdz pat nedēļai.


    Iznākums: apmēram 1½ glāzes
    Recepte: plantbasedfolk.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties