Šie zaļie banānu milti ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem banāniem. Maiga, riekstu garša.
Kaņepes ir lielisks diētisks produkts. Kaņepju sēklas ir bagātas ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm, olbaltumvielām, vitamīniem un šķiedrvielām, kas īpaši nepieciešamas cilvēka organismam. Piemērots diedzēšanai un kaņepju pienam. To izmanto maizes izstrādājumu, sauso brokastu, salātu, zupu un citu ēdienu aromatizēšanai.
Lieliski piemērots lietošanai saldos cepumos, mērcēs cukura vietā. Bez ĢMO.
Konservēti sālsūdenī. Izmanto kā gaļas aizstājēju.
Linsēklas ir mazas, brūnas vai zeltainas sēklas, kas iegūtas no linu auga. Pēdējos gados linsēklas ir kļuvušas ļoti populāras, pateicoties to labvēlīgajām īpašībām, ieguvumiem veselībai un daudzpusīgai izmantošanai ēdiena gatavošanā.
Tumšās agaves sīrups ir mazāk apstrādāts nekā gaišais agaves sīrups, un tam ir intensīvāka karameļu garša. Tā ir veselīgāka cukura alternatīva. Agaves sīrups ir saldāks par cukuru, tāpēc, lai iegūtu tādu pašu saldumu, šī produkta vajadzēs mazāk nekā cukura.
Organiskā kokosriekstu eļļa ir lieliski piemērota matiem un ķermenim.Dabīgs ķermeņa kopšanas produkts!
Žāvētas aprikozes ir populāra un ērta uzkoda, un to bieži izmanto ēdiena gatavošanā un cepšanā. Tos var pievienot graudaugiem, salātiem, maisījumiem un dažādām receptēm, nodrošinot dabīga salduma un rododendru garšas uzliesmojumu.
Organiskie uzpūstie brūnie rīsi ir lieliska piedeva brokastu pārslām un konditorejas izstrādājumiem.
Tas ir lielisks dabisks saldinātājs, bagāts ar kāliju, šķiedrvielām un antioksidantiem. Nesatur ĢMO un piemērots vegāniem.
Indijas rieksti ir lieliska un barojoša uzkoda. Ēd vienu pašu, kā uzkodu, pievieno salātiem, desertiem. Indijas rieksti ir piemēroti pievienošanai sautējumiem, īpaši veģetāriem (gaļas vietā).
Organiska rafinēta kokosriekstu eļļa AMRITA bez smaržas.
Izgatavots no svaigiem kokosriekstiem. Piemērots ceptu un desertu pagatavošanai, mērču un zupu biezināšanai. Ir daudz šķiedrvielu. Piemērots vegāniem. Papildus pievienotajam cukuram produkts satur dabiskos cukurus. Bez krāsvielām un konservantiem.
Bioloģiskās uzpūstās Bolīvijas baloža (kynva) sēklas ir garšīgi ēst atsevišķi, pievienotas sausajām brokastīm, desertiem, jogurtam vai salātiem.
Patīkams kokosriekstu aromāts un maiga garša. Krēmveida tekstūra. Nogaršojiet desertus, dažādus cepumus vai smūtijus. Bez pievienota cukura. Bez ĢMO. Piemērots vegāniem.
Organiska rafinēta kokosriekstu eļļa AMRITA bez smaržas.