Himalaju melnais sāls, pazīstams arī kā Kala Namak vai Sanchal, ir unikāls vulkāniskais sāls, kas plaši izmantots Indijā, Pakistānā un citās Āzijas valstīs. Lai gan to sauc par “melno”, patiesībā tā krāsa ir pelēcīgi rozā, pateicoties dzelzs un citu minerālvielu saturam.
Šī sāls tiek iegūta no Himalaju kalnu pakājes. Pilnīgi dabiska, neapstrādāta un ķīmiski neattīrīta.
Neem ir viena no visvairāk zināmajām medicīniskajām augiem, kam ir spēcīgas antibakteriālas un pretiekaisuma īpašības, kas palīdz attīrīt asinis un uzturēt veselīgu ādu.
Neem ir viena no visvairāk zināmajām medicīniskajām augiem, kam ir spēcīgas antibakteriālas un pretiekaisuma īpašības, kas palīdz attīrīt asinis un uzturēt veselīgu ādu.
Neem ķermeņa eļļa tiek izmantota pilnīgai ķermeņa masāžai un citām kosmētiskām procedūrām. Eļļa palīdz nomierināt, mitrināt un uzlabot ādas stāvokli.
Indijas ērkšķogas pulveris, kas izgatavots no sertificētiem organiskajiem augiem, ir spēcīgs antioksidants un dabīgs C vitamīna avots. Šis augs, pazīstams arī kā Amalaki, satur vienu no augstākajām C vitamīna koncentrācijām ēdamajos augos.
Ekoloģiskajai aukstā spieduma kokosu eļļai ir maiga garša ar vieglu un patīkamu svaigu kokosriekstu smaržu.
Kaņepes ir lielisks diētisks produkts. Vislabāk ir izmantot samaltas sēklas. To var pievienot salātiem, putraimiem vai citiem ēdieniem, kas jums patīk.
Herbals Trans Resveratrol kapsulas, kuru sastāvā ir 25% resveratrols, ir antioksidējošas īpašības.
Kardamona ēteriskajai eļļai ir silts, salds, pikants un balzamiko aromāts, kas ir pazīstams Āzijas vai Indijas virtuves cienītājiem. Šo eļļu iegūst no kardamona sēklām un kopš seniem laikiem plaši izmanto aromterapijā, kulinārijā un medicīnā.
Šie zaļie banānu milti ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem banāniem. Maiga, riekstu garša.
Organiskā kokosriekstu AMINOS mērce AMRITA, 250 ml
Gymnema Sylvestre palīdz uzturēt normālu cukura līmeni asinīs, kontrolēt apetīti un veicināt vielmaiņu
Kvinoja ir bagāta ar uzturvielām, tādēļ tai nav nepieciešams pievienot citus produktus.
Šī ēteriskā eļļa ir īpaši relaksējoša, un tā ir pazīstama ar tās līdzsvarojošo iedarbību uz nervu sistēmu. Tas ir arī atzīts par atjaunojošajām un attīrošajām īpašībām.
Tas ir piemērots karsto dzērienu saldināšanai, putru, saldējuma, pankūku, augļu, biezpiena ēdienu aromatizēšanai, pievienošanai konditorejas izstrādājumiem vai citiem saldajiem ēdieniem. Saldāks par parasto cukuru. Ir zems glikēmiskais indekss.