Organiskās zīdkoka ogas EKO PLANET, 500 g

7,99 € ar PVN

Žāvētas zīdkoka ogas var baudīt kā uzkodu, pievienot graudaugiem, jogurtam vai sajaukt, kā arī izmantot dažādās receptēs. Tie ir daudzpusīgs un barojošs papildinājums sabalansētam uzturam.

Produkts pievienots grozam.

Code: EP-SILK-500

Sertifikāti:

LT-EKO-001
Non-EU Agriculture
Galiojimo data: 2024-07-31

Par produktu

Kaltētas baltās zīdkoka ogas nāk no Morus alba koka, kura dzimtene ir Ķīna.

Zīdkoka ogas ir bagātas ar uzturvielām, tostarp C vitamīnu, K vitamīnu, dzelzi, kāliju un uztura šķiedrvielām. Tie satur arī antocianīnus, kas ir antioksidanti, kas veicina to krāsu un iespējamos ieguvumus veselībai.

Žāvētām zīdkoka ogām ir košļājamā tekstūra un salda, viegli karameļu garša. Žāvētas zīdkoka ogas var baudīt kā uzkodu, pievienot graudaugiem, jogurtam vai sajaukt, kā arī izmantot dažādās receptēs, piemēram, smūtijos, salātos un ceptajos izstrādājumos. Tie ir daudzpusīgs un barojošs papildinājums sabalansētam uzturam. Atcerieties, ka, tāpat kā citi žāvēti augļi, tie satur vairāk cukura un kaloriju, salīdzinot ar svaigām ogām, tāpēc tos vēlams lietot ar mēru.

Bioloģiskās ogas tiek audzētas un apstrādātas, izmantojot bioloģiskās lauksaimniecības metodes. Bioloģiskā lauksaimniecība ir pieeja lauksaimniecībai, kas uzsver ilgtspējību, atbildību par vidi un izvairīšanos no sintētiskām ķīmiskām vielām, ģenētiski modificētiem organismiem (ĢMO) un mākslīgām piedevām. Parasti, lai pasargātu ogas no kaitēkļiem un saglabātu tās pēc iespējas ilgāk, tās tiek pakļautas mākslīgo ķīmisko vielu – pesticīdu iedarbībai, un, kā zināms, daudzi pesticīdi ir toksiski un bīstami cilvēka veselībai. Šī iemesla dēļ ir svarīgi izvēlēties sertificētus, bioloģiskus produktus.

Uzglabāšanas nosacījumi: uzglabāt sausā, vēsā vietā.

Ražotājs: UAB EKO PLANET, Lietuva.
Izcelsmes valsts: ES ne

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas: bioloģiski kaltētas zīdkoka ogas.

Iepakots vidē, kas var saturēt lipekļa, riekstu, sojas un sezama pēdas.

Enerģētiskā vērtība

Uzturvērtība uz 100 g

Enerģētiskā vērtība

1518 kJ/ 359 kcal

Tauki

2.9 g

- no tiem piesātinātās taukskābes

-

Ogļhidrāti

76.7 g

- no kuriem cukuri

72.5 g

Šķiedru materiāli

5.9 g

Olbaltumvielas

3.5 g

Sāļi

pedsaks




Lietošana

Žāvētas zīdkoka ogas ir populāra un barojoša uzkoda ar saldu un nedaudz pikantu garšu. Tie ir bagāti ar dažādiem vitamīniem, minerālvielām un antioksidantiem. Šeit ir daži veidi, kā izmantot žāvētas baltās zīdkoka ogas:

Uzkodas: Izbaudiet žāvētas zīdkoka ogas kā veselīgu uzkodu.

Ceptas preces: pievienojiet kaltētas zīdkoka ogas savām konditorejas izstrādājumu receptēm. Varat tos pievienot cepumiem, smalkmaizītēm, maizei vai enerģijas batoniņiem, lai uzlabotu to garšu un uzturvērtību.

Jogurta vai auzu pārslu maisījumi: sajauciet žāvētas zīdkoka ogas ar jogurtu vai auzu pārslām, lai iegūtu garšīgas un barojošas brokastis.

Salāti: pievienojiet salātiem žāvētas zīdkoka ogas, lai iegūtu unikālu saldu un pikantu garšu paleti. Ogas ir īpaši piemērotas zaļajiem salātiem un augļu salātiem.

Čatniji un mērces: čatniju vai mērču pagatavošanai izmantojiet žāvētas zīdkoka ogas. Tie piešķirs tekstūru un saldumu.

Granola batoniņi: pievienojiet žāvētas zīdkoka ogas mājās gatavotiem granolas batoniņiem, lai iegūtu barojošu un apmierinošu uzkodu.

Izmantojot receptēs kaltētas zīdkoka ogas, atcerieties, ka tām ir dabiski salda garša, tāpēc, iespējams, vajadzēs attiecīgi pielāgot ēdiena saldumu. Tāpat pievērsiet uzmanību porciju lielumam, jo ​​tajās ir daudz kaloriju lielā dabiskā cukura daudzuma dēļ.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Organiskās zīdkoka ogas EKO PLANET, 500 g

Organiskās zīdkoka ogas EKO PLANET, 500 g

Žāvētas zīdkoka ogas var baudīt kā uzkodu, pievienot graudaugiem, jogurtam vai sajaukt, kā arī izmantot dažādās receptēs. Tie ir daudzpusīgs un barojošs papildinājums sabalansētam uzturam.