Dušas un vannas tīrīšanas līdzeklis ECOLEAF, 500 ml

4,95 € ar PVN

Dušas un vannas tīrīšanas līdzeklis ar zaļo ābolu smaržu.

Produkts pievienots grozam.

Code: HJ224

Sertifikāti:

Par produktu

Ecoleaf produkti ir ilgtspējīgu augu izcelsmes produktu un videi draudzīgu tīrīšanas līdzekļu klāsts. Tie ir droši un efektīvi produkti jūsu mājām. Jūs tos izmantojat, lai rūpētos par mūsu planētu.

Pudele ir izgatavota no 100% pārstrādājama materiāla.

Informācija par produktu un fotoattēli ir paredzēti tikai vispārīgiem padomiem un ilustrācijām. Ik pa laikam iepakojums, receptes un sastāvdaļas var atšķirties un mainīties, un informācija šajā vietnē var nebūt tik aktuāla, kā mēs vēlētos. Vai ievērojāt, ka šī informācija ir novecojusi vai neprecīza? Ja tā, lūdzu, informējiet mūs pa e-pastu:
prekyba@ekopirk.lt

Ražotājs: Suma Wholefoods
Izcelsmes valsts: UK

Sastāvdaļas

Ūdens, spirta etoksilāts, nātrija laureta sulfāts, kokamidopropilbetains, alkilpoliglikozīds, citronskābe, benzizotiazolinons, smaržas.satur: < 5% nejonu virsmaktīvā viela, anjonu virsmaktīvā viela, amfoteriskā virsmaktīvā viela satur arī: smaržas, benzizotiazolinone.

Lietošana

Pagrieziet smidzināšanas uzgali ieslēgtā pozīcijā. Izsmidziniet tīrāmo vietu. atstājiet uz dažiem mirkļiem un noslaukiet ar sausu vai mitru drānu. Pagrieziet smidzināšanas uzgali izslēgtā pozīcijā. Spēcīgu netīrumu gadījumā atkārtojiet darbības vēlreiz. Nelietot uz marmora, granīta vai emaljas virsmām.

Šis produkts ir vegāns.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Dušas un vannas tīrīšanas līdzeklis ECOLEAF, 500 ml

Dušas un vannas tīrīšanas līdzeklis ECOLEAF, 500 ml

Dušas un vannas tīrīšanas līdzeklis ar zaļo ābolu smaržu.