Organiskās sastāvdaļas; Daudz šķiedrvielu; Bez pievienota baltā cukura;
Makaroni ir izgatavoti no 100% sorgo miltiem.
Japāņu pupiņas ir ļoti garšīgas! Tie ir bagāti ar augu olbaltumvielām, šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām.
Sojas pupiņas ir vērtīgs augu olbaltumvielu avots.
organiskā mannas putra no 100% KVIEŠIEM
Organiskajos lobītos speltas graudos ir vairāk barības vielu nekā parastajā kuskusā. Gatavojot tas pārvēršas pūkainā konsistencē, ar maigu garšu un lieliski der salātiem, piedevām vai putrām.
Kviešu putraimus izmanto ļoti dažādos veidos: piedevām, salātiem, putrām, maizei un diedzēšanai.
Bez glutēna. Bioloģiskie garengraudu brūnie rīsi saglabā visas vērtīgās vielas mizā un ir vērtīgāki par baltajiem garengraudu rīsiem. Brūnie rīsi ir lieliski piemēroti gaļas, zivju un dārzeņu ēdieniem.
Brūnajām lēcām ir maiga, riekstu garša, un tās vislabāk pagatavot ar spēcīgākām aromātiskām garšvielām.Piemērots zupām, salātiem, piedevām, kā pamatēdiens.
Brūnajām lēcām ir maiga, riekstu garša, un tās vislabāk pagatavot ar spēcīgākām aromātiskām garšvielām.Piemērots zupām, salātiem, piedevām, kā pamatēdiens.
Melnās lēcas - mazas lēcas, kas atgādina melnos ikrus, tāpēc tās sauc arī par Beluga. Beluga lēcas ir labs olbaltumvielu, šķiedrvielu, dzelzs un citu būtisku uzturvielu avots. Piemērots salātiem, sautējumiem, zupām.
Melnās lēcas - mazas lēcas, kas atgādina melnos ikrus, tāpēc tās sauc arī par Beluga. Beluga lēcas ir labs olbaltumvielu, šķiedrvielu, dzelzs un citu būtisku uzturvielu avots. Piemērots salātiem, sautējumiem, zupām.
Organiskajiem termiski neapstrādātiem griķu putraimiem ir maiga un maiga garša. Pārsvarā to izmanto kā piedevu zupām, sautējumiem, pastētēm, kotletēm, maizes smērvielām.
Sasmalcinātas auzas ir garšīga un barojoša piedeva ēdienreizēm. Tas ir izgatavots no lobītiem un šķeltiem auzu graudiem.
Bioloģiskā rīsu putra bez glutēna.