Laima ēteriskā eļļa EKO PLANET, 5 ml

5,99 € ar PVN

Tā ir populāra ēteriskā eļļa ar svaigu un saldskābo smaržu. Piemērots lietošanai visai ģimenei.

Produkts nav pieejams

Produkts pievienots grozam.

Code: EP-ETR-002

Par produktu

Iegūts no laima mizām. Tāpat kā lielākā daļa citrusaugļu eļļu, tā var palīdzēt uzlabot garastāvokli, dot svaigumu. Piemērots tvaicēšanai, gaisa atsvaidzināšanai, sadzīves tīrīšanas līdzekļiem. Lieliski atdzīvina veļu. Ļoti labi kombinējas ar citām citrusaugļu ēteriskajām eļļām.

Jūs varat izmantot šo ēterisko eļļu, lai bagātinātu kosmētiku: krēmus, eļļas, ķermeņa losjonus. Piemērots pirts rituāliem. Pirms ieliešanas vannā sajauciet ēteriskās eļļas pilienus ar neitrālu augu eļļu vai sāli.

UZMANĪBU! Īpašības, indikācijas, lietošanas metodes ir ņemtas no aromterapijas, hidroterapijas un fitoterapijas grāmatām, vietnēm vai citiem tiešsaistes avotiem. Informācija tiek sniegta informatīviem nolūkiem, un to nekādā veidā nevar uzskatīt par medicīnisku. Jebkurai lietošanai ārstnieciskos nolūkos vai alerģiju gadījumā nepieciešams konsultēties ar ārstu.

Ražotājs: UAB EKO PLANET

Sastāvdaļas

Latīņu nosaukums: Citrus aurantifolia

Sastāvdaļas: Citrusaugļu aurantifolia miza.

Lietošana

Piesardzības pasākumi:

Citrusaugļu eļļas izraisa paaugstinātu jutību pret UV stariem (fototoksiskas reakcijas), tādēļ tās nedrīkst lietot atklātās ķermeņa vietās pirms uzturēšanās saulē, bet masāžas jāveic vakarā.
Grūtniecēm, barojošām māmiņām, maziem bērniem, epilepsijas un citiem veselības stāvokļiem par visu ēterisko eļļu lietošanu ieteicams konsultēties ar ārstu;
Lietojot tīrā veidā, tas var kairināt ādu. Lietošanai uz ādas – vienmēr labi atšķaidīt augu eļļā;
Izvairieties no saskares ar acīm;
Sargāt no bērniem un bērniem nepieejamā vietā;
Sastāvā esošie dabiskie savienojumi (limonēns, linalols, citrāls (nerāls un ģerānijas)) var izraisīt alerģiju cilvēkiem, kuri ir jutīgi vai alerģiski pret šīm sastāvdaļām, ja ēterisko eļļu izmanto kā kosmētikas sastāvdaļu (saskaņā ar 7. Parlamenta un Padomes Direktīva (2003/15/EK) par dalībvalstu tiesību aktiem attiecībā uz kosmētikas līdzekļiem);
Pirms lietošanas uz ādas vienmēr pārbaudiet uz neliela ādas laukuma (elkoņa līkumā) un novērojiet vismaz 48 stundas (pārbaudei sajauciet 1 pilienu ēteriskās eļļas ar pusi tējkarotes augu eļļas ).

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Laima ēteriskā eļļa EKO PLANET, 5 ml

Laima ēteriskā eļļa EKO PLANET, 5 ml

Tā ir populāra ēteriskā eļļa ar svaigu un saldskābo smaržu. Piemērots lietošanai visai ģimenei.