Šie zaļie banānu milti ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem banāniem. Maiga, riekstu garša.
Organiski pilngraudu griķu milti.
Organiskie aunazirņu milti izceļas ar savu oriģinālo un maigo garšu. Ir daudz šķiedrvielu. Olbaltumvielu avots.
Makadāmijas rieksti - ir ar īpašu krēmīgu pēcgaršu, ir ārkārtīgi kraukšķīgi un ļoti garšīgi.
Makadāmijas rieksti - ir ar īpašu krēmīgu pēcgaršu, ir ārkārtīgi kraukšķīgi un ļoti garšīgi.
Bioloģiskās ķirbju sēklas ir garšīga uzkoda jūsu ikdienas uzturā. Sēklas ir lieliski piemērotas ikdienas gatavošanai, pievieno salātiem, zupām vai apkaisa ar desertiem.
Pilngraudu, aromātiski melnie rīsi ar izcilu garšu.
Organiskā sarkanā kvinoja ir pazīstama arī kā kvinoja. Tas veiksmīgi aizstāj tradicionālos putraimus vai makaronus. Lieliski piemērota kā zupu sastāvdaļa un piedeva dārzeņiem, mērcēm, konditorejas izstrādājumiem un desertiem.
Organiskajiem priežu riekstiem ir viegla, maiga garša. Satur daudz vērtīgu uzturvielu.
Organiskais kokosriekstu piens jeb kokosriekstu dzēriens ir lieliska vegāniska alternatīva parastajam pienam. Piemērots Āzijas ēdieniem, kūkām, saldējumam, kokteiļiem, mērcēm, sautējumiem.
Bioloģiski konservēta cukurkukurūza bez liekām piedevām – tikai ūdens un jūras sāls. Dabiski salds.
Bioloģiskās uzpūstās Bolīvijas baloža (kynva) sēklas ir garšīgi ēst atsevišķi, pievienotas sausajām brokastīm, desertiem, jogurtam vai salātiem.
Šis cukurs ir maigi salds, tāpēc to var kombinēt ar visiem ēdieniem un dzērieniem, kuriem tā vien gribas pievienot saldumu, bet nevēlas karameles garšu un aromātu. Lieliska alternatīva parastajam baltajam cukuram. Piemērots kafijas un tējas saldināšanai.
Žāvētas zīdkoka ogas var baudīt kā uzkodu, pievienot graudaugiem, jogurtam vai sajaukt, kā arī izmantot dažādās receptēs. Tie ir daudzpusīgs un barojošs papildinājums sabalansētam uzturam.
Šie tagliatelle tipa makaroni lieliski sader ar dažādām mērcēm.