Organiskajos lobītos speltas graudos ir vairāk barības vielu nekā parastajā kuskusā. Gatavojot tas pārvēršas pūkainā konsistencē, ar maigu garšu un lieliski der salātiem, piedevām vai putrām.
Maiga garša, viegla uzkoda. Lieliski piemērota brokastu putru, pārslu, desertu, pankūku vai maizes izstrādājumu nogaršošanai. Satur dabiskos cukurus bez pievienotā cukura. Bez krāsvielām un konservantiem. Satur daudz šķiedrvielu un kālija.
Žāvētu ķiploku pulveris piešķir ēdienam smaržīgu aromātu un lieliski aizstāj svaigu ķiploku.
Kliņģerītes ir pētersīļu dzimtas augi, ar savu aromātu un garšu atgādina ķimenes. Tos varam liet uz maizes, lociņi lieliski garšos lēcu, kartupeļu vai citu dārzeņu ēdienus.
Organiskās auzu klijas ir vērtīgākā auzu graudu sastāvdaļa. Piemērots pievienošanai putrām, zupām, dārzeņu pīrāgiem, maizei un citiem ēdieniem.
Garšvielas palīdz radīt ēdienus ar unikālu garšu.
Šie zaļie banānu milti ir izgatavoti no termiski neapstrādātiem banāniem. Maiga, riekstu garša.
To raksturo dabiskais kokosriekstu aromāts un garša. Aromatizētas var brokastu pārslas, kafiju, dažādus kokteiļus, jogurtu, saldējumu. Piemērots arī mērcēm, veģetāriem ēdieniem, kūkām un citiem desertiem. Lieliski piemērots mīklas biezināšanai kūkām, kēksiem un desertiem.Bez piena.
ORIVEGO® organiskais mīkstais zemesriekstu sviests ar kļavu sīrupu ir dabiski salds!
ORIVEGO® Organic Smooth Zemesriekstu krēms ir dabiski salds!
Bietes tiek izmantotas ēdiena gatavošanā līdzīgi kā rīsi.
Šokolādes krēms tumšās šokolādes cienītājiem!
Bez laktozes. Bez glutēna. Šim organiskajam auzu dzērienam ir maigs saldums. Lieliski piemērots parastā piena aizstāšanai.
Bez glutēna. Bioloģiskie garengraudu brūnie rīsi saglabā visas vērtīgās vielas mizā un ir vērtīgāki par baltajiem garengraudu rīsiem. Brūnie rīsi ir lieliski piemēroti gaļas, zivju un dārzeņu ēdieniem.
Brūnajām lēcām ir maiga, riekstu garša, un tās vislabāk pagatavot ar spēcīgākām aromātiskām garšvielām.Piemērots zupām, salātiem, piedevām, kā pamatēdiens.
Brūnajām lēcām ir maiga, riekstu garša, un tās vislabāk pagatavot ar spēcīgākām aromātiskām garšvielām.Piemērots zupām, salātiem, piedevām, kā pamatēdiens.