Arbūzu salāti ir lieliska izvēle siltām vasaras dienām!
Sastāvdaļas:
Salātu mērcei:
2 ēdamkarotes extra virgin olīveļļas
3 ēdamkarotes svaigas laima sulas
1/2 ķiploka daiviņa, smalki sagriezta
1/4 tējkarotes jūras sāls
Salātiem:
5 tases sagriezta arbūza
1 tase sagriezta gurķa
1/4 tase plāni sagriezta sarkanā sīpola
1/3 tase sadrupināta fetas siera
1 avokado, sagriezts kubiņos
1/3 tase sasmalcinātu svaigu piparmētru vai bazilika lapu
1/2 halapenjo pipari, plāni sagriezti (pēc izvēles)
Jūras sāls
Pagatavošana:
1. Pagatavojiet salātu mērci: Mazā bļodā sakuļiet kopā olīveļļu, laima sulu, ķiploku un sāli.
2. Sakārtojiet arbūzu, gurķi un sarkano sīpolu uz liela šķīvja. Pārlejiet ar pusi mērces. Pārkaisiet ar fetas sieru, avokado, piparmētru un halapenjo pipariem (ja izmantojat). Pārlejiet ar atlikušo mērci. Pievienojiet garšvielas pēc garšas un pasniedziet.
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: loveandlemons.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties