New
Himalaju melnais sāls Kala Namak 500g

Himalaju melnais sāls Kala Namak 500g

2,90 € ar PVN

Himalaju melnais sāls, pazīstams arī kā Kala Namak vai Sanchal, ir unikāls vulkāniskais sāls, kas plaši izmantots Indijā, Pakistānā un citās Āzijas valstīs. Lai gan to sauc par “melno”, patiesībā tā krāsa ir pelēcīgi rozā, pateicoties dzelzs un citu minerālvielu saturam.

Produkts pievienots grozam.

Code: HER041

Par produktu

Par produktu

Himalaju melnajam sālim ir izteikta sēra garša, kas atgādina vārītas olu dzeltenuma aromātu. Ajūrvēdas medicīnā tas gadsimtiem ilgi tiek augstu vērtēts par savām ārstnieciskajām un veselību stiprinošajām īpašībām.

Ieguvumi un īpašības:

Veselībai:
Ajūrvēdā melnais sāls tiek uzskatīts par dzesējošu garšvielu. Tradicionāli to lieto, lai mazinātu aizcietējumus, gremošanas traucējumus, dedzināšanu, vēdera pūšanos, gāzes, strumu, redzes pasliktināšanos un pat histēriju. Uzskata, ka tas satur mazāk nātrija nekā parastais galda sāls, tāpēc tas piemērots cilvēkiem ar paaugstinātu asinsspiedienu.

Ēdienu gatavošanai:
Īpaši iecienīts Indijas virtuvē – lieliski piemērots mērču, jogurtu, marinētu dārzeņu, salātu un augļu garšas bagātināšanai.
Ideāli piemērots vegāniem, jo piešķir tofu un vegānu ēdieniem olu garšu.
Vasarā to bieži izmanto atspirdzinošos dzērienos, lai atjaunotu zaudētos minerālus.

Ajūrvēdas receptēs:
Nepieciešama sastāvdaļa Kitchari – tradicionālajā rīsu un lēcu ēdienā, kas veicina gremošanu un attīra ķermeni.

Kāpēc izvēlēties LACK Himalaju melno sāli Kala Namak?

  • Unikāla garša – izteikta sēra nots, kas lieliski papildina ēdienus, īpaši piemērots vegāniem.

  • Veselībai draudzīgs – bagāts ar minerāliem, palīdz gremošanai un mazina vēdera diskomfortu.

  • Tradicionāla kvalitāte – iegūts un apstrādāts pēc senām ajūrvēdas metodēm.

Ražotājs: Herbals
Izcelsmes valsts: Pakistāna

Sastāvdaļas

Nātrija hlorīds, sulfāti, sulfīdi, dzelzs, magnijs.

Lietošana

Lietošana:

Ikdienas uzturā:
Izmantojiet kā alternatīvu parastajam sālim zupās, salātos, sautējumos un marinātos.

Vegāniem draudzīgs:
Piemērots tofu, vegāniskām omletēm un citiem ēdieniem, kur nepieciešama olu garša.

Ajūrvēdiskā uzturā:
Pievienojiet Kitchari, jogurtiem vai augļu salātiem.
Karstā laikā izmantojiet dzērienos – atjauno minerālu līdzsvaru.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Himalaju melnais sāls Kala Namak 500g

Himalaju melnais sāls Kala Namak 500g

Himalaju melnais sāls, pazīstams arī kā Kala Namak vai Sanchal, ir unikāls vulkāniskais sāls, kas plaši izmantots Indijā, Pakistānā un citās Āzijas valstīs. Lai gan to sauc par “melno”, patiesībā tā krāsa ir pelēcīgi rozā, pateicoties dzelzs un citu minerālvielu saturam.