Menstruāciju kauss BAMBOOZY, 1 gab (M izmērs)

21,59 € ar PVN

Menstruāciju kauss M izmērs.

Produkts nav pieejams

Produkts pievienots grozam.

Code: BOOZ-005

Par produktu

Menstruālā kauss nodrošina lielāku komfortu, ir izturīgāks un higiēniskāks salīdzinājumā ar higiēnas spilventiņiem vai tamponiem. Bambusa menstruālās krūzītes ir drošas un izgatavotas no augstākās kvalitātes medicīniskās kvalitātes silikona. Mūsu menstruālo kausiņu dabiskā forma nodrošina labāku komfortu un mazāku kairinājumu nekā citas tirgū pieejamās menstruālās krūzītes.

Menstruāciju kausiņi ir paredzēti, lai ar pienācīgu aprūpi kalpotu vairākus gadus. Tas samazina vienreiz lietojamo menstruālo līdzekļu, piemēram, tamponu un spilventiņu, ietekmi uz vidi, kas rada daudz atkritumu.

Menstruāciju kausiņiem ir dažādi izmēri un ietilpība, lai pielāgotos dažādiem plūsmas līmeņiem. Lietotāji var izvēlēties savām vajadzībām un ķermeņa tipam atbilstošu izmēru.

Lai izmantotu menstruālo kausu, tas ir salokīts un ievietots makstī, kur tas izplešas un pielāgojas, lai novērstu noplūdi. Lai to noņemtu, lietotāji viegli saliek blīvējumu un izvelk to, ielejot savākto menstruālo šķidrumu tualetē vai izlietnē.

Menstruāciju krūzes ir hipoalerģiskas, tāpēc tās mazāk var izraisīt ādas kairinājumu vai alerģiskas reakcijas, salīdzinot ar dažiem vienreiz lietojamiem menstruāciju līdzekļiem.

Viena no lielākajām krūzītes nēsāšanas priekšrocībām ir tā, ka bez raizēm vari vingrot, iet pirtī, peldēties, braukt ar riteni, stundām ilgi dejot un nogulēt visu nakti.

Kāpēc menstruālās krūzes?

✔ Neveidojas nevajadzīgi atkritumi

✔ Mazāka noplūdes iespēja

✔ Nav nepatīkamas smakas

✔ Mazāk uzņēmīgs pret baktēriju un sēnīšu infekcijām

✔ Absorbē līdz 5 reizēm vairāk nekā tampons

✔ Var lietot visa menstruālā cikla laikā

✔ Dabiski izliekumi un formas mazākam kairinājumam

✔ 100% medicīniskais silikons, RoHS, SGS 2021 sertifikāti

✔ Nesatur BPA, svinu, ķīmiskas vielas un plastmasu

✔ E-grāmata iesācējiem

Ražotājs: Bamboozy
Izcelsmes valsts: Nīderlande

Lietošana

M izmēru iesakām sievietēm vecumā no 30 gadiem un jaunākām, kuras nav dzemdējušas. Mēs iesakām L izmēru sievietēm pēc 30 gadiem vai sievietēm, kuras ir dzemdējušas.

Kā ievietot krūzi?

1. solis: pirms lietošanas rūpīgi nomazgājiet rokas

2. solis: salieciet kausu tā, lai tas veidotu "C" formu

3. solis: Ievietojiet krūzīti, vislabāk to ievietot horizontāli

4. darbība: krūze atlocīsies pati (iespējams, vispirms tā būs jāpagriež)

5. darbība. Pareizi novietota krūze rada vakuumu un novērš noplūdi

Kā noņemt kausu?

1. solis: rūpīgi nomazgājiet rokas

2. solis: nevelciet krūzīti aiz kāta, bet saspiediet krūzes dibenu un pārvietojiet to no vienas puses uz otru, lai izjauktu vakuumu

3. darbība: pārliecinieties, ka tasīte ir vertikāli

4. solis: izlejiet saturu tualetē vai izlietnē

Kā lietot sterilizatoru?

Pēc lietošanas noskalojiet krūzi ar tekošu ūdeni. Pēc cikla sterilizējiet krūzīti, izmantojot komplektācijā iekļauto Bamboozy sterilizatoru, kas ir piemērots pat sterilizēšanai mikroviļņu krāsnī.

Piepildiet sterilizatoru ar ūdeni līdz pirmajai līnijai. Novietojiet krūzi ar kātu uz augšu un aizveriet vāku. Neaizveriet vāku līdz galam, bet ļaujiet tam atspiesties pret malu, lai izplūstu tvaiks. Iestatiet mikroviļņu krāsni uz 1 minūti uz 1000 W. Uzmanību! Pēc sterilizācijas sterilizators ir karsts! Ļauj atdzist dažas minūtes. Tad jūsu krūze atkal ir gatava lietošanai!

Krūzīti var arī sterilizēt, vārot karstā ūdenī. Kad ūdens vārās, ļaujiet menstruālā krūzītei vārīties 5-10 minūtes. Uzmanieties, lai tas netiktu atstāts bez uzraudzības, lai nesabojātu tasi. Izmantojiet knaibles vai tīru trauku, lai izņemtu tasi no verdoša ūdens. Pirms lietošanas vai uzglabāšanas ļaujiet krūzei atdzist.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Menstruāciju kauss BAMBOOZY, 1 gab (M izmērs)

Menstruāciju kauss BAMBOOZY, 1 gab (M izmērs)

Menstruāciju kauss M izmērs.