Nerūsējošā tērauda bronzas skuveklis ar asmeņiem (20 gab.) BAMBOOZY, 1 gab.

24,95 € ar PVN

Nerūsējošais tērauds, bronzas krāsa, atkārtoti lietojams skuveklis ar asmeņiem.

Produkts nav pieejams

Produkts pievienots grozam.

Code: BOOZ-001

Par produktu

Nerūsējošais tērauds ir pazīstams ar savu izturību un izturību pret rūsu un koroziju. Tas padara nerūsējošā tērauda skuvekļus izturīgus un ilgstošus, jo tie var izturēt vannas istabas mitruma ietekmi.

Šim nerūsējošā tērauda skuveklim ir elegants izskats, kas padara to pievilcīgu daudziem cilvēkiem. Tas var būt stilīgs papildinājums jūsu ikdienas higiēnas rutīnai.

Nerūsējošā tērauda skuveklis ir videi draudzīgāks, jo atšķirībā no vienreizlietojamiem asmeņiem tas ir atkārtoti lietojams un nerada tik daudz atkritumu. Nerūsējošā tērauda asmeņus var pārstrādāt, kas samazina negatīvo ietekmi uz vidi, salīdzinot ar vienreizlietojamiem plastmasas skuvekļiem.

Nerūsējošā tērauda skuvekļi ir dārgāki, salīdzinot ar vienreizlietojamiem skuvekļiem, taču tie ir daudz izturīgāki, padarot tos par labāku un ekonomiskāku ieguldījumu jūsu ikdienas gaitās ilgtermiņā, jo jums tie nebūs tik bieži jāmaina.

Nerūsējošā tērauda skuvekļi ir pazīstami ar savu svaru un līdzsvaru, kas padara skūšanos ērtu un viegli vadāmu. Izmantojot šo skuvekli, jums būs mazāks ādas kairinājums un nebūs ieaugušu matiņu, kas parasti ir kārtridžu vai elektrisko skuvekļu gadījumā. Galvenā priekšrocība ir tā, ka, lietojot šo skuvekli, pret ādu vienmēr ir tikai viens asmens. Jo mazāks ir asmens kontakts ar ādu, jo patīkamāka būs skūšanās rutīna.

✔ Augstākās kvalitātes cinks un metāls no Zviedrijas

✔ Labāki skūšanās rezultāti, gludāka āda, mazāk kairinājuma un ieaugušu matiņu

✔ Ietaupi līdz 200 eiro gadā

✔ Nav plastmasas atkritumu, asmens ir 100% nerūsējošais tērauds

✔ Satur 20 asus platīna asmeņus ar pretkorozijas pārklājumu

✔ Ar atbildīgu aprūpi skuveklis kalpos visu mūžu

✔ Lieliski iederas jebkurā modernā vannas istabā

Ražotājs: Bamboozy
Izcelsmes valsts: ES. Nīderlande

Lietošana

Pareiza apkope ir būtiska, lai jūsu nerūsējošā tērauda skuveklis būtu labā stāvoklī. Ieteicams rūpīgi izskalot skuvekli pēc katras lietošanas reizes, lai noņemtu skūšanās krēma paliekas, matus un ziepju putas. Skuvekļu žāvēšana un uzglabāšana sausā vietā var palīdzēt novērst nevēlamu koroziju.

Izvēloties nerūsējošā tērauda skuvekli, ņemiet vērā skūšanās vēlmes, budžetu un apkopes iespējas. Pareizi kopjot, nerūsējošā tērauda skuveklis var nodrošināt ērtu un efektīvu skūšanos.

Līdzīgas preces

Uzrakstīt recenziju

Nerūsējošā tērauda bronzas skuveklis ar asmeņiem (20 gab.) BAMBOOZY, 1 gab.

Nerūsējošā tērauda bronzas skuveklis ar asmeņiem (20 gab.) BAMBOOZY, 1 gab.

Nerūsējošais tērauds, bronzas krāsa, atkārtoti lietojams skuveklis ar asmeņiem.